reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża

Hej spoźnia mi się okres 9 dni wszystkie testy z różnorodną czułością wychodzą ciężkie do odczytania ponieważ druga kreske odrazu widać ale jest ona bardzo słaba że jak zrobię zdjęcie to ciężko się tam czegoś dopatrzeć moje cykle trwają 31 ostatni okres miałam 25.02.2022 do ginekologa i na badanie krwi idę dopiero za tydzień w środę. Objawów jako takich nie mam aczkolwiek bolą mnie sutki nie jakoś bardzo ale jest to dyskomfort i moja szyjka jest lekko otwarta a z tego co czytałam powinna być całkowicie zamknięta. Z moich obliczeń jakbym była w ciąży to byłby prawie 6 tydzień.
Czy jest to możliwe że szyjka może być lekko otwarta w ciąży? Jaka powinna być
I czy wam też wychodziły takie jasne krechy?
Czekam na odpowiedzi😚

reklama
Tu jest test

Załączniki

• IMG_20220405_175219__01.jpg
    IMG_20220405_175219__01.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 98
To nie ciąża, test jest negatywny, to co widzisz to jest kreska testowa, czasami ja widać bardziej, czasami nie. Załóżmy ze owulacja Ci się nie przesunęła i z daty OM wychodzi 6 tydzień. Niemożliwe żeby test tego nie wykrył.

Dla mnie to też test negatywny , po tylu dniach spóźnienia kreska by raziła, dobrze ze idziesz do ginekologa , dowiesz się co sue dzieje

Hej spoźnia mi się okres 9 dni wszystkie testy z różnorodną czułością wychodzą ciężkie do odczytania ponieważ druga kreske odrazu widać ale jest ona bardzo słaba że jak zrobię zdjęcie to ciężko się tam czegoś dopatrzeć moje cykle trwają 31 ostatni okres miałam 25.02.2022 do ginekologa i na badanie krwi idę dopiero za tydzień w środę. Objawów jako takich nie mam aczkolwiek bolą mnie sutki nie jakoś bardzo ale jest to dyskomfort i moja szyjka jest lekko otwarta a z tego co czytałam powinna być całkowicie zamknięta. Z moich obliczeń jakbym była w ciąży to byłby prawie 6 tydzień.
Czy jest to możliwe że szyjka może być lekko otwarta w ciąży? Jaka powinna być
I czy wam też wychodziły takie jasne krechy?
Czekam na odpowiedzi😚
Zrób prywatnie betahcg i będziesz wiedziała, test negatywny, raczej czekaj, na okres. W 6 tyg to ja już miałam mdłości koszmarne, ból brzucha i piersi jak dwa bombowce.

reklama
Do góry