reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża ?

reklama
Po odstawieniu tabletek Twój organizm musi dojść do siebie. Cykle moga być rozregulowane i krwawienie też może wyglądać inaczej.

Witajcie mam do was pytanie
Brałam tabletki antykoncepcyjne prawie 2 lata i je odłożyłam i staram się z moim mężem od 1 miesiąca by zajść w ciążę
Dostałam okres (myślę że to okres )
Pierwszy dzień było go bardzo mało i był różowy wczoraj był strasznie mocny (no jak okres) i dziś już go znów nie ma i maj tylko różowe plamki
Boli mnie troszkę brzuch i plecy oraz piersi
Test robiłam i jest negatywny
Nie wiem może to być ciążę czy raczej nie ?
Pozdrawiam was wszystkich
Skoro test negatywny i dostałaś miesiączkę to nie jesteś w ciąży. Jak masz wątpliwości to udaj się na betę. Będziesz mieć czarno na białym.

Tak jak dziewczyny wyżej piszą, po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych organizm może oczywiście nie musi ale może długo się regulować. Jeśli test jest negatywny a nadal masz wątpliwość to trzeba zrobić betę 😉

Do góry