reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża...

reklama
Ja widzę delikatną kreseczkę [emoji846]
Jakiś czas temu robilam betę wyszła ciąża potem spadła okazało się że to wynik pregnylu dziś mam 21 dzień cyklu oczywiście okres miałam idealnie po 28 dniach , od paru dni dziwnie sie czułam i nie dawało mi to spokoju i zrobiłam test , czy wy też widzicie tu drugą kreskę??? Kreska jest lekko różowa.

No zobacz jeden jest pozytywny a drugi negatywny

Załączniki

• IMG_20200923_093911715.jpg
    IMG_20200923_093911715.jpg
    341,4 KB · Wyświetleń: 147
Drugi
Oba testy były z pink test tylko jeden strumieniowy a drugi plytkowy.

Załączniki

• IMG_20200923_093922765.jpg
    IMG_20200923_093922765.jpg
    273 KB · Wyświetleń: 158
pinki strumieniowe fałszywie często pokazują pozytywny wynik błędnie. Ten drugi ma większą czułość, więc powinien pokazać wyraźniejszą kreskę, a nie ma jej w ogólę, więc jak dla mnie na tym etapie ciąży nie ma, trzeba czekać kilka dni, aż będzie bliżej miesiączki.

Ale one miały tą sama czułośc w tym pierwszym co robilam wcześnie rano kreska pojawiła sie po minucie
tak jak piszę, strumieniowe nie jednej pokazały fałszywie dodatni wynik. Mi w 23 dc ten płytkowy test, ale z czułością 25, pokazał drugą mocną kreskę, dlatego uważam, że albo ciąży nie ma, albo jest za wcześnie.

reklama
Do góry