Witam. Mam do was pytanie, okres spóźnia mi się już 20 dni ( dodam ze nie mam regularnych i zazwyczaj mi się spóźniła pare dni max 10) współżyłam z chłopakiem i podczas stosunku pękła nam prezerwatywa. Domyślam się ze mogę być w ciąży natomiast zrobiłam już 8 testów ciążowych i wszystkie wychodzą negatywne. Dzisiaj miałam wrażenie ze widzę tam jakaś bardzo bladą drugą kreseczkę, ale może być tak ze sobie po prostu to wmawiam. Objawy jakie zaobserwowałam u siebie to np powiększenie i zaokrąglenie się piersi ( jednak zazwyczaj miałam tak przed okresem) są bardziej wrażliwe na dotyk, głowa mnie często boli, dzisiaj zaczęłam mierzyć sobie temperaturę i mam 37stopni
Moge jeść wszystko co mam pod ręka, mam huźdawke nastrojów. Mam bardzo dużo przezroczystego śluzu, który mocno się ciągnie. Raz mi ciepło raz zimno. Mam bardzo często (praktycznie codziennie) lekka zgagę.W poniedziałek będę umawiała się do ginekologa, ale jestem już taka niecierpliwa. Jest możliwość ze skoro testy są negatywne mogę być w ciąży? Co o tym myślicie?
Moge jeść wszystko co mam pod ręka, mam huźdawke nastrojów. Mam bardzo dużo przezroczystego śluzu, który mocno się ciągnie. Raz mi ciepło raz zimno. Mam bardzo często (praktycznie codziennie) lekka zgagę.W poniedziałek będę umawiała się do ginekologa, ale jestem już taka niecierpliwa. Jest możliwość ze skoro testy są negatywne mogę być w ciąży? Co o tym myślicie?
Ostatnia edycja: