reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża?

jeśli podejrzewasz u siebie ciąze to lepiej od razu zacznij brać witaminy, mój ginekolog mi mówił że można kilka miesicy przed ciążą zacząć brać, dlatego jak zaczęliśmy myśleć nad powiekszeniem rodziny to brałam mamadha premium, bo ma skład zgody z zaleceniami polskiego towarzystwa ginekologicznego

reklama
Hej podejrzewa u siebie ciąże okres ostatni miałam
20 marca , teraz powinnam mieć 15 kwietnia
pobolewa mnie brzuch , czasami mnie mdli
robiłam test druga kreska jest bardzo blada praktycznie cieć cienia
z kalkulatora tygodnia ciąży wychodzi mi 4 tydzień , kiedy powinnam zrobić kolejny test aby juz kreska była ciemniejsza??? , oczywiście też pójdę na bete

Hej podejrzewa u siebie ciąże okres ostatni miałam
20 marca , teraz powinnam mieć 15 kwietnia
pobolewa mnie brzuch , czasami mnie mdli
robiłam test druga kreska jest bardzo blada praktycznie cieć cienia
z kalkulatora tygodnia ciąży wychodzi mi 4 tydzień , kiedy powinnam zrobić kolejny test aby juz kreska była ciemniejsza??? , oczywiście też pójdę na bete
Jeśli jest cień, i pojawił się do 5 min to gratuluję,

IMG_20200417_164228765.jpg

Dzisiaj dostałam słabego okresu , dzwoniłam do ginekologa kazał zrobić jutro betę i zobaczymy , boje się że już nie mam szans i nie udało sie..

reklama
Do góry