reklama
Oczywiście, że tak. Te leki przeważnie podtrzymują ciążę, ale nie maja większego wpływu na dzieci. Co prawda byłam zmuszona acard odstawić, ale znam wiele mam zdrowych dzieciaków na tych lekach. Ja brałam tylko heparynę i m 2 wspaniałych dzieciDziewczyby ponieważ to stary wątek Prwnie już urodziły się dzieciaczki mam które przyjmowały acard i heparynę. Czy wasze dzieciaki maja zdrowe serduszka? Wszystko jest w porządku?
caltha
Fanka BB :)
W pełni zdrowy 3.5latek. acard 150mg od starań, od testu dodatkowo heparynaDziewczyby ponieważ to stary wątek Prwnie już urodziły się dzieciaczki mam które przyjmowały acard i heparynę. Czy wasze dzieciaki maja zdrowe serduszka? Wszystko jest w porządku?
A co w przypadku, gdy różne parametry plytek krwi obniżyły się poniżej normy po 4 tygodniach brania heparyny? Czy jest to przeciwskazanie? Płytki mam wciąż w normie, ale p-lcv, mpv, pdw już ponizej normy, a to 11 tc. W ciąży z synem do porodu miałam super wyniki (brałam wtedy tylko acard 150)Ja na twoim miejscu bym się przy nich upierała, Z jakiegoś powodu lekarz je przepisał... pozatym masz na koncie poronienia. Ja i wiele innych dziewczyn z clexane czuły się bezpieczniej.
Podziel się: