CiesiaKlesia
Fanka BB :)
W pierwszą ciążę zaszłam w wieku 19 lat. Powiedziałam rodzicom na samym początku. Mama się popłakała, tata z powagą powiedział „aleś sobie narobiła”. Mimo że zawsze słyszałam, że będą wściekli jeśli będzie wpadka (wpadka to nie była, ale młody wiek, więc automatycznie każdy tak myśli ) to bardzo mnie wspierali i byli zainteresowani każdą informacją jak waga i zdjęcie USG.
Jeśli nie wiesz jak zareagują to nie mówiłabym tego w święta. Szkoda sobie psuć atmosferę i się przejmować, bo w pierwszej chwili mogą różnie zareagować, a dopiero później to przemyśleć.
Mój też byli pewni że są za młodzi na dziadków. Nic bardziej mylnego. Chociaż mają siłę aktywnie pobawić się z wnukami
Słyszę jak tata rozmawia przez telefon i mówi jak duże są już obie wnuczki
Mama katuje swoje siostry i koleżankę zdjęciami dzieci
Jak nie ma mnie obok to można pomyśleć że to oni są rodzicami
To nie babcia ma być gotowa na bycie babcią tylko ty na bycie mamą. Ona ma się dostosować
Jeśli nie wiesz jak zareagują to nie mówiłabym tego w święta. Szkoda sobie psuć atmosferę i się przejmować, bo w pierwszej chwili mogą różnie zareagować, a dopiero później to przemyśleć.
Mój też byli pewni że są za młodzi na dziadków. Nic bardziej mylnego. Chociaż mają siłę aktywnie pobawić się z wnukami
Słyszę jak tata rozmawia przez telefon i mówi jak duże są już obie wnuczki
Mama katuje swoje siostry i koleżankę zdjęciami dzieci
Jak nie ma mnie obok to można pomyśleć że to oni są rodzicami
To nie babcia ma być gotowa na bycie babcią tylko ty na bycie mamą. Ona ma się dostosować