reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciaża przy karmieniu piersia?

Hej A mnie się udało 19 kwietnia ujrzałam cień cienia na teście. 24 kwietnia zrobiłam beta I wyszła 75mlU. Teraz czekam na wizytę u lekarza aby potwierdzić :)

reklama
Mój syn ma teraz prawie 17 miesięcy KP go na wieczór i w nocy. W ciągu dnia też się zdarza. Cykle bardzo nieregularne. Od listopada po okolo 50 dni.

Od końca zeszłego roku więc przy moich długich cyklach I tak poszło expressowo:wink: no mój to już zajada praktycznie wszystko no i cycus też musi być :)

Gratuluję. Ciekawe czy synek odstawi się od piersi. Wśród moich znajomych wiele dzieci w 2 cyklu ciąży odstawialo się od piersi. Mój syn ma 9.5 miesiaca i zastanawiamy się czy starać się o dziecko. Jednak chciałabym go karmić jak najdłużej.

Dobrze by było aby się sam odstawil. Co będzie to się okaże. W wakacje bd próbować odstawic. Noce najgorsze bo on sobie lubi possać pierś przez sen. Czas najwyższy aby zaczął już po malu nocki przesypiac bo jeszcze ani jednej całej nie przespałam.

W tym cyklu w końcu wyszedł mi pozytywny test owu. Dzien po pozytywie zrobilam kolejny i druga kreska była juz bledsza a dzis juz prawie niewidoczna. Tak powinno byc?

Zaszłam w ciążę przy intensywnym kp. Z pierwszej owulacji po porodzie. Nie miałam nawet pierwszego okresu miedzy ciazami :) karmiłam prawie do połowy ciazy około

reklama
MatiMar czy nadal karmisz? W którym cyklu starań wam się udało? I co na to gin? Jestem w identycznej sytuacji, mały nocny ssak, prawie 19mcs i nieudane starania o drugiego Bobo. Pozdrawiam

Do góry