reklama
Gratulacje A ile miesiecy juz karmisz? Dokarmiasz dzidziusia? Czy mialas juz regularne miesiaczki?Hej A mnie się udało 19 kwietnia ujrzałam cień cienia na teście. 24 kwietnia zrobiłam beta I wyszła 75mlU. Teraz czekam na wizytę u lekarza aby potwierdzić
Dlugo sie staraliscie? Mój dopiero zaczyna jeśc co innego niz mleczko.Mój syn ma teraz prawie 17 miesięcy KP go na wieczór i w nocy. W ciągu dnia też się zdarza. Cykle bardzo nieregularne. Od listopada po okolo 50 dni.
Poranna_burza
Fanka BB :)
Gratuluję. Ciekawe czy synek odstawi się od piersi. Wśród moich znajomych wiele dzieci w 2 cyklu ciąży odstawialo się od piersi. Mój syn ma 9.5 miesiaca i zastanawiamy się czy starać się o dziecko. Jednak chciałabym go karmić jak najdłużej.
MatiMar
Fanka BB :)
Dobrze by było aby się sam odstawil. Co będzie to się okaże. W wakacje bd próbować odstawic. Noce najgorsze bo on sobie lubi possać pierś przez sen. Czas najwyższy aby zaczął już po malu nocki przesypiac bo jeszcze ani jednej całej nie przespałam.
W tym cyklu w końcu wyszedł mi pozytywny test owu. Dzien po pozytywie zrobilam kolejny i druga kreska była juz bledsza a dzis juz prawie niewidoczna. Tak powinno byc?
reklama
Podziel się: