magenta :)
Fanka BB :)
Witam drogie Panie.
Mam na imie Martyna mam 21lat. W tym roku urodziłam synka. Ostatnio współżyłam z moim mężem i pękła nam prezerwatywa, co sie okazało jestem znowu w ciaży. Strasznie sie boje, ze nie poradze sobie z dwójką małych dzieci. Nie wiem co mam mysleć, zamiast sie cieszyc to ja płacze... Jest to dla mnie bardzo stresujaca sytuacja... boje sie co powie moja rodzina. Beda krzywo na mnie patrzec i gadac za plecami... Tak bardzo sie boje...
kochana dobrze Cie rozumiem o pierwsza ciaze dlugo sie staralismy urodzilam córeczke ktora kocham nad zycie ... dwa dni temu powiedzialam sie ze jestem znowu w ciazy mam 23 lata z wyliczen wynika ze to juz 6 tydzien ciazy :/ bralam tabletki antykoncepcyjne bo karmie piesia cerazette jak widac nie pomogly. Podobnie jak ty zamiast sie cieszyc placze :/ nie bylam gotowa p[sychicznie ani fizycznie na kolejne dziecko :/ strach ze nie poradze sobie z dwujka maluchow mnie przeraza. boje sie ze moja malutka Nikol bedzie czula sie odrzucona odtracona . Opinia innych hm tez mnie krepuje ale zawsze mozna powiedziec ze chcialo sie to drugie malenstwo tak szybko :/