reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po poronieniu.

Magdaa..K123

Fanka BB :)
Hej,w listopadzie,poroniłam po raz drugi,dostałam od pani ginekolog zielone światło,przepisała clostillbegyt i duphaston (niedoczynność przysadki) ,mąz teraz też zrobił badania i wyszło
wszystko okej,ale ogarnia mnie strach na myśl,że po raz kolejny się zawiodę i,że nie doczekam upragnionego dziecka,wiem,że to nie koniec swiata,ale bardzo marzymy o tym ..czy któraś z was miała podobną sytuację a po mimo tego cieszy się potomstwem ? ;)

reklama
Najlepiej to zrob najpierw wymaz z pochwy, badanie ogólne moczu i posiew moczu, żeby zminimalizować ryzyko infekcji i bakterii
Dziękuję za odpowiedź. Już zrobiłam te badania. Czekam na wyniki cytologii. Mocz z małą ilością bakterii już przeleczone furaginą. Ponowne badania w przyszłym tygodniu.
Mam cyste wielkości 5 cm(ma się wchłonąć w ciągu 3 msc) i skierowanie na biopsję z szyjki bo jest duża zmiana, miałam kolposkopie w szpitalu a biopsja jest dla upewnienia się że zmiana nie jest stanem przednowotworowym.
Jeżeli nie pozamykają szpitali przez koronawirusa to w przyszłym tygodniu będę miała pobierane wycinki.

reklama
Do góry