Mamcia Paulinki
Fanka BB :)
Z mężczyznami jest trochę inaczej niż z kobietami.My do wszystkiego podchodzimy bardzo emocjonalnie oni z rezerwą.Mężczyzny do niczego nie przekonasz siłą dopóki sam nie dojdzie do pewnych rzeczy.Kiedyś się "ciskałam" wykłócałam o wszystko itd ale po pewnym czasie stwierdziłam,że to nie ma sensu.Tak samo jak do miłości, do cieszenia się z ciąży też nikogo nie zmusisz.Musisz być cierpliwa to nasza największa broń - cierpliwość.A gdy dziecko będzie już na świecie nie rób tego błędu i nie odsuwaj go od dziecka bo Ty zrobisz to lepiej.Niech przewija,karmi itd wtedy wywiąże się z tego naprawdę cudowna więź taty i dziecka.Nasza córka pierwsze słowo powiedziała tata,do taty pierwszy raz się zaśmiała w głos,a jak wychodził do pracy to łapała go za nogi i mówiła,że nigdzie go nie puści;-)Z jednej strony ten widok był komiczny z drugiej przykry,że bardziej jest "za" tatą niż za mamą.Ale teraz uwielbiam słuchać jak się razem śmieją i wygłupiają i wiem,że kocha nas tak samo mocno.Tata i mama kochają inaczej mają inne wymagania itd. Mów mu o dziecku,czytaj że np. dzisiaj jest 10 tydz i rozwija się tak i tak.
Życzę aby wszystko się poukładało i było dobrze.
Życzę aby wszystko się poukładało i było dobrze.