reklama
Majorcia a co to jest Duphaston i w jakim celu sie go zazywa?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przy ostatniej corci tez mialam kiepski test pappa i nie zdecydowalam sie na amniopunkcje Juleczka urodzila sie zdrowa
Czesc dziewczyny,ja własnie skonczyłam 41 i oczekuje na 4 dziecko.Watek ciaza po 40 juz istnieje,zapraszam w szersze towarzystwo
Link do: Ciąża po 40
Link do: Ciąża po 40
Fusun
Fanka BB :)
Jest ich mnóstwo. Jest wątek ciężarówek po 40☺Witam czy sa na forum jakieś mamy które przekroczyły 40-stke i sa w ciąży ?
Właśnie wróciliśmy od lekarza i niestety przykra wiadomość ciąża obumarla [emoji24]w poniedziałek szpital [emoji26]masakra[emoji26]
reklama
Dziewczyny jestem naprawde zdołowana i czekam na poniedziałek na szpital zeby zakończyć ten etap choc nie ukrywam ze jest to cholernie trudne dla nas pomimo ze drugi raz nam się to przytrafiło [emoji26] po wszystkim pojedziemy do Poznania wykonac testy genetyczne i zobaczyc gdzie jest błąd: (a jak zdecydujemy się jeszcze raz spróbować to nie dam sie zbyc slowami ze wszystko jest ok i nie potrzeba nic oprocz zestawu witamin mam wspaniałą córkę wspiera nasi mówi- żebyśmy nie rezygnowali a za 1.5 m-ca sama zostanie mamą a my dziadkami choc to mnie troszkę teraz cieszy