reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 30stce...

Witam. Jestem przyszłą mamą... oczekuję na synka.. 30.stycznia.2021 mam termin.
Mój pierwszy w życiu..późny..nieoczekiwany .
Kilkanaście lat z mężem nie mogłam zajść w ciążę pomimo leczenia. Z mężem rozstałam się.. mam nowego partnera i prawie na starcie. ..Niespodzianka...będzie syn. Szok!💙ja skończę w styczniu 34lata.. mam ciagle obawy w głębi serca... boję się.. pierwsze dziecko..tak późno..
Niuniek jest duży wg.lekarza będzie kawał chłopa. Czy mogę z góry poprosić o cesarkę? Miałyście cc na życzenie? .. i druga sprawa..jak radzicie sobie w nocy z bólem naciągniętego ..napiętego brzucha. ??💙🤰
Urodziłam dziecko i po 20 i po 30. Ja sobie akurat chwale wczesne macierzyństwo, bo z tak już dużym dzieckiem czuje się młodo, ale nie zawsze można sobie na to pozwolić. Jeśli chodzi o cc na życzenie to nie jest zła opcja. Przemysl sobie tylko czy chcesz mieć jeszcze dzieci. Jeśli tak może warto spróbować sn. Ewentualnie spróbować rodzic naturalnie, ale w prywatnym szpitalu gdzie w razie gdybys nie dawała rady zrobią Ci bez problemu cc.

reklama
Ja tez 1dziecko przed 25urodzinami 2 dziecko jak 27lat mialam skonczone a 3 teraz przed 31urodzinami urodze wiec trzeba dac rade [emoji173]
Urodziłam dziecko i po 20 i po 30. Ja sobie akurat chwale wczesne macierzyństwo, bo z tak już dużym dzieckiem czuje się młodo, ale nie zawsze można sobie na to pozwolić. Jeśli chodzi o cc na życzenie to nie jest zła opcja. Przemysl sobie tylko czy chcesz mieć jeszcze dzieci. Jeśli tak może warto spróbować sn. Ewentualnie spróbować rodzic naturalnie, ale w prywatnym szpitalu gdzie w razie gdybys nie dawała rady zrobią Ci bez problemu cc.

Do góry