Foka_szara
Fanka BB :)
Też wszystko załatwiam prywatnie ostatnio robiłam rezonans z kontrastem, bo jakbym miała czekać pół roku, albo i więcej to bym oszalała. Aktualnie szukam nowego ginekologa, bo moja pani ginekolog mnie trochę wkurwiła swoim zachowaniem. Kasę bierze za wizytę i to nie małą a nawet nie przeczyta przed wizytą "historii choroby" i 15 razy muszę opowiadać o tym samym. Poza tym ona by mnie już do szpitala położyła na operację z powodu mięśniaków, a to nie jest jedyna metoda leczenia. Różni lekarze mają różne opinie na temat mięśniaków i ciąży więc sama nie wiem co zrobić zwłaszcza, że o gorszych przypadkach czytałam w internecie. Tylko kobiet ma miesniaki i jakoś żyją i zachodzą w ciążę.Jutro idę na badania krwi...
Przeciwciała IgM i coś tam jeszcze, oraz mutacje genu MTHFR ponieważ wyszła mi za wysoka homocysteina potem planuje zrobić drożność . Wszystko prywatnie bo nie mam cierpliwości jeździć po tych szpitalach. Już mi drożność przepadła no nie byłam w odpowiedniej fazie cyklu.
Ogólnie trochę jestem załamana bo ciągle widzę jak dziewczyny zachodzą w ciążę i normalnie rodzą a ja dalej nie wiem co się dzieje.
Moja gin mówiła że mogę próbować a endokrynolog odradza i każe robić badania najpierw.
Czuje że cos mi jest i mam nadzieję że te badania pokaza przyczynę
Wspominała że mogę mieć problemy z krzepliwością
A jak u Ciebie ?
Ostatnia edycja: