reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża- dziwny brzuch

Rozumiem Cię dokładnie.. najchętniej bym się położyła, podłączyła do czegoś co będzie sprawdzać czy wszystko okej i tak przetrwała ciążę 😶 Ciekawe czy ten strach w końcu minie..
Mi minęło całkiem niedawno, a leci mi już 27 TC. Od 10 TC słuchałam detektorem serca i czekałam niecierpliwie na ruchy, które na złość pojawiły się w 23 TC dopiero.
Było ciężko, ale już nie mam czarnych myśli, na tym etapie już nic nie może się złego zdarzyć. Wierzę, że wam również to wszystko przejdzie ❤️

reklama
Mi minęło całkiem niedawno, a leci mi już 27 TC. Od 10 TC słuchałam detektorem serca i czekałam niecierpliwie na ruchy, które na złość pojawiły się w 23 TC dopiero.
Było ciężko, ale już nie mam czarnych myśli, na tym etapie już nic nie może się złego zdarzyć. Wierzę, że wam również to wszystko przejdzie ❤
Super się czyta takie wiadomości <3
A powiedzcie mi jeszcze czy moge czuć ciagniecie brzucha? Nie pachwin, brzucha. To nie boli, po prostu gdy chodzę mam wrażenie, że mam spięty brzych.. twardy nie jest

Do góry