reklama
???Nie wiem czy coś widać czy tylko ja widzę
Hej, mam takie pytanko. W połowie marca byłam w 4 tyg ciąży, ale niestety dostałam okres i lekarz powiedział że doszło do poronienia ale to był wczesny etap i wszystko się samo oczyściło więc możemy się starać o bobaska nie trzeba robić przerwy, więc tak też zrobiliśmy. Okres powinnam dostać 17.04 a nadal go nie ma, rano robiłam test i wynik negatywny. Dodam że od ok tygodnia muszę ciągle chodzić z wkładką bo mam, nawet nie wiem jak to napisać ( ciągle jestem tam mokra, a czytałam że dużo dziewczyn w ciąży tak ma) możliwe że tak szybko druga ciąża pomimo że test jest negatywny?
93kora
Fanka BB :)
mogą Ci hormony wariować i tyleHej, mam takie pytanko. W połowie marca byłam w 4 tyg ciąży, ale niestety dostałam okres i lekarz powiedział że doszło do poronienia ale to był wczesny etap i wszystko się samo oczyściło więc możemy się starać o bobaska nie trzeba robić przerwy, więc tak też zrobiliśmy. Okres powinnam dostać 17.04 a nadal go nie ma, rano robiłam test i wynik negatywny. Dodam że od ok tygodnia muszę ciągle chodzić z wkładką bo mam, nawet nie wiem jak to napisać ( ciągle jestem tam mokra, a czytałam że dużo dziewczyn w ciąży tak ma) możliwe że tak szybko druga ciąża pomimo że test jest negatywny?
Mademoiselle_Nika
Moderator
Skąd wiesz kiedy powinnaś dostać okres po poronieniu?Hej, mam takie pytanko. W połowie marca byłam w 4 tyg ciąży, ale niestety dostałam okres i lekarz powiedział że doszło do poronienia ale to był wczesny etap i wszystko się samo oczyściło więc możemy się starać o bobaska nie trzeba robić przerwy, więc tak też zrobiliśmy. Okres powinnam dostać 17.04 a nadal go nie ma, rano robiłam test i wynik negatywny. Dodam że od ok tygodnia muszę ciągle chodzić z wkładką bo mam, nawet nie wiem jak to napisać ( ciągle jestem tam mokra, a czytałam że dużo dziewczyn w ciąży tak ma) możliwe że tak szybko druga ciąża pomimo że test jest negatywny?
W którym tygodniu poroniłaś? Skontrolowałaś betę czy spadła do wyniku ujemnego?
Jest możliwe, że jesteś w ciąży zaraz po poronieniu, ale w twoim wypadku dużo niewiadomych. Duża ilość śluzu może być objawem Np owulacji.
Poroniłam w 5 tygodniu a beta spadła kilka dni po juzSkąd wiesz kiedy powinnaś dostać okres po poronieniu?
W którym tygodniu poroniłaś? Skontrolowałaś betę czy spadła do wyniku ujemnego?
Jest możliwe, że jesteś w ciąży zaraz po poronieniu, ale w twoim wypadku dużo niewiadomych. Duża ilość śluzu może być objawem Np owulacji.
Tak byłam, powiedział że wszystko jest okPo poronieniu hormony mogą być mocno rozregulowane,więc ten 17.04 to żadna pewność co do okresu. Byłaś u lekarza i sprawdził czy oczyscilas się ?
reklama
Mademoiselle_Nika
Moderator
Po poronieniu okres przychodzi w ciągu 3-6 tygodni. Nawet przy wcześniejszych regularnych okresach jak w zegarku nie można przewidywać dnia okresu po poronieniu. Krwawienie czy zakończenie krwawienia to nie 1DC.
Jeżeli wiesz, że beta spadła do wyniku „ujemnego” a podejrzewasz ciąże to idź na po ranie krwi na beta hcg.
Jeżeli wiesz, że beta spadła do wyniku „ujemnego” a podejrzewasz ciąże to idź na po ranie krwi na beta hcg.