Roseny
Fanka BB :)
Dla mnie pozytywne, ale straszne bladeTeż powinnam dzisiaj okres dostać to i ja poproszę o interpretację
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie pozytywne, ale straszne bladeTeż powinnam dzisiaj okres dostać to i ja poproszę o interpretację
Jak dla mnie to jeszcze pewniejsze niż u mnieTeż powinnam dzisiaj okres dostać to i ja poproszę o interpretację
Wyglada dobrze idź na betę.Też powinnam dzisiaj okres dostać to i ja poproszę o interpretację
W poprzedniej ciąży wyszły dwie wyraźne krechy dopiero po 1.5 tyg od dnia spodziewanej #Dla mnie pozytywne, ale straszne blade
U mnie takie blade zawsze okazały się okresemW poprzedniej ciąży wyszły dwie wyraźne krechy dopiero po 1.5 tyg od dnia spodziewanej #
U mnie takie blade zawsze okazały się okresem
Musicie dziewczyny iść na betę
A betę wtedy robiłaś czy sugerowałaś się tylko testem ?U mnie takie bladziochy były ciąża, zdrowa ciąża. Ale beta potwierdzi jak u was, powodzenia
Pozytywny po cichu gratuluje ,lec po weekendzie na beteTeż powinnam dzisiaj okres dostać to i ja poproszę o interpretację
Wyglądają na pozytywne powtórz za dwa dni abo i nawet jutro ja tak robiłam heh.Też powinnam dzisiaj okres dostać to i ja poproszę o interpretację
Na moje pozytywny ja 3 lata się starałam także rozumiem Ciebie , mnie tutaj pewnie dosyć mieli bo co miesiąc to samo widać czy nie widać jest czy jej nie ma ale teraz nie mam wątpliwościGratulacje
Dziewczyny, przychodzę również do Was ze zdjęciem mojego testu. Wiem, że beta to jedyne słuszne rozwiązanie, żeby dowiedzieć się czy jestem w ciąży czy nie, ale dziś mamy już piątek, przed nami weekend… Dzisiaj powinnam dostać okresu. Kupiłam na wszelki wypadek test, bo szykował mi się wyjazd i zakupiłam butelkę wina. Coś mnie jednak tknęło, żeby kupić też test i zrobić nawet z popołudniowego sikania. Zrobiłam Ok 15:00. Na początku był czysty, po Ok 5 minutach jak na zdjęciu. Skręca mnie z ciekawości jednocześnie wiem, że to trochę jak wróżenie z fusów aczkowiek mam nadzieję, że wiele z nas przeżywa podobny stan gdy chce się usłyszeć opinię i domniemania innych. Proszę o głos