reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża czy nie ?

reklama
Gratulacje 💕

Dziewczyny, przychodzę również do Was ze zdjęciem mojego testu. Wiem, że beta to jedyne słuszne rozwiązanie, żeby dowiedzieć się czy jestem w ciąży czy nie, ale dziś mamy już piątek, przed nami weekend… Dzisiaj powinnam dostać okresu. Kupiłam na wszelki wypadek test, bo szykował mi się wyjazd i zakupiłam butelkę wina. Coś mnie jednak tknęło, żeby kupić też test i zrobić nawet z popołudniowego sikania. Zrobiłam Ok 15:00. Na początku był czysty, po Ok 5 minutach jak na zdjęciu. Skręca mnie z ciekawości jednocześnie wiem, że to trochę jak wróżenie z fusów aczkowiek mam nadzieję, że wiele z nas przeżywa podobny stan gdy chce się usłyszeć opinię i domniemania innych. Proszę o głos 😂🙈

Załączniki

• DDD5B72F-061C-42B4-A716-6A0C4F5709BA.jpeg
    DDD5B72F-061C-42B4-A716-6A0C4F5709BA.jpeg
    1 018,5 KB · Wyświetleń: 140
Gratulacje 💕

Dziewczyny, przychodzę również do Was ze zdjęciem mojego testu. Wiem, że beta to jedyne słuszne rozwiązanie, żeby dowiedzieć się czy jestem w ciąży czy nie, ale dziś mamy już piątek, przed nami weekend… Dzisiaj powinnam dostać okresu. Kupiłam na wszelki wypadek test, bo szykował mi się wyjazd i zakupiłam butelkę wina. Coś mnie jednak tknęło, żeby kupić też test i zrobić nawet z popołudniowego sikania. Zrobiłam Ok 15:00. Na początku był czysty, po Ok 5 minutach jak na zdjęciu. Skręca mnie z ciekawości jednocześnie wiem, że to trochę jak wróżenie z fusów aczkowiek mam nadzieję, że wiele z nas przeżywa podobny stan gdy chce się usłyszeć opinię i domniemania innych. Proszę o głos 😂🙈
Wyglada na pozytywny, masz jeszcze jeden test?
Dla pewności powtórz za dwa dni

reklama
Gratulacje 💕

Też powinnam dzisiaj okres dostać 😂 to i ja poproszę o interpretację 😁

Załączniki

• IMG20230203173815.jpg
    IMG20230203173815.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 118
  • IMG20230203173728.jpg
    IMG20230203173728.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 120
Do góry