Mama23?????
Fanka BB :)
Piekne kreski . GratulacjeDzisiaj zrobione, udało się wkońcu
Zobacz załącznik 1489422
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piekne kreski . GratulacjeDzisiaj zrobione, udało się wkońcu
Zobacz załącznik 1489422
Wkońcu po 3latach się udałoPiekne kreski . Gratulacje
Wkońcu po 3latach się udało
Gratulacje, co było przyczyną, że starania trwały 3 lata?Wkońcu po 3latach się udało
Prawdopodobnie poprzedni partner bezpłodny, od dłuższego czasu jestem po prostu z innym mężczyznąGratulacje, co było przyczyną, że starania trwały 3 lata?
Wyglada na pozytywny, masz jeszcze jeden test?Gratulacje
Dziewczyny, przychodzę również do Was ze zdjęciem mojego testu. Wiem, że beta to jedyne słuszne rozwiązanie, żeby dowiedzieć się czy jestem w ciąży czy nie, ale dziś mamy już piątek, przed nami weekend… Dzisiaj powinnam dostać okresu. Kupiłam na wszelki wypadek test, bo szykował mi się wyjazd i zakupiłam butelkę wina. Coś mnie jednak tknęło, żeby kupić też test i zrobić nawet z popołudniowego sikania. Zrobiłam Ok 15:00. Na początku był czysty, po Ok 5 minutach jak na zdjęciu. Skręca mnie z ciekawości jednocześnie wiem, że to trochę jak wróżenie z fusów aczkowiek mam nadzieję, że wiele z nas przeżywa podobny stan gdy chce się usłyszeć opinię i domniemania innych. Proszę o głos
Niestety jestem w tym momencie w hotelu na odludziu i miałam tylko tego pinka kupionego na szybko w Rossmanie.Wyglada na pozytywny, masz jeszcze jeden test?
Dla pewności powtórz za dwa dni
Oo nie kurde.. Napewno co to musisz powtórzyć test dla pewności.Niestety jestem w tym momencie w hotelu na odludziu i miałam tylko tego pinka kupionego na szybko w Rossmanie.
Też powinnam dzisiaj okres dostać to i ja poproszę o interpretacjęGratulacje
Dziewczyny, przychodzę również do Was ze zdjęciem mojego testu. Wiem, że beta to jedyne słuszne rozwiązanie, żeby dowiedzieć się czy jestem w ciąży czy nie, ale dziś mamy już piątek, przed nami weekend… Dzisiaj powinnam dostać okresu. Kupiłam na wszelki wypadek test, bo szykował mi się wyjazd i zakupiłam butelkę wina. Coś mnie jednak tknęło, żeby kupić też test i zrobić nawet z popołudniowego sikania. Zrobiłam Ok 15:00. Na początku był czysty, po Ok 5 minutach jak na zdjęciu. Skręca mnie z ciekawości jednocześnie wiem, że to trochę jak wróżenie z fusów aczkowiek mam nadzieję, że wiele z nas przeżywa podobny stan gdy chce się usłyszeć opinię i domniemania innych. Proszę o głos