Sandi19
Zaciekawiona BB
Zrobiłam wczoraj 2 testy ciążowe jak myślicie czy jest to ciąża? Dodam że te słabe kreseczki wyszły na oby dwóch testach odrazu. Jutro 28.01 planowana data okresu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na jednym tescie to nie taka slaba. .lec na bete ,mozliwe ze to jest toZrobiłam wczoraj 2 testy ciążowe jak myślicie czy jest to ciąża? Dodam że te słabe kreseczki wyszły na oby dwóch testach odrazu. Jutro 28.01 planowana data okresu
No to dopoki sie nie dowiesz to jutro rano kolejny test I zobaczysz czy kreska ciemniejeTo jest to że jestem w Holandii i musiałabym się dowiedzieć gdzie co i jak
Ciemniejąc kreska nie jest wyznacznikiem ciąży.No to dopoki sie nie dowiesz to jutro rano kolejny test I zobaczysz czy kreska ciemnieje