Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stawiam na ciąże a drugi i 3 test zrobiony i równie pozytywny tylko to potwierdziHej dziewczyny myślicie że to ciąża ? Czy raczej się nie nastawiac
STARAMY SIE Z CHLOPAKIEM OD 9 MIESIĘCY O DZIDZIE OKRES SPÓŹNIA MI SIE 10 DNI JESTEM JUZ NASTAWIONA NA CIAZE JEDNAK LUDZIE MÓWIĄ ZE TO NIE CIĄŻA POMOCY BO OSZALEJE
Dodam że test robiłam 8 dni po braku miesiączki i to wieczoremHej dziewczyny myślicie że to ciąża ? Czy raczej się nie nastawiac
STARAMY SIE Z CHLOPAKIEM OD 9 MIESIĘCY O DZIDZIE OKRES SPÓŹNIA MI SIE 10 DNI JESTEM JUZ NASTAWIONA NA CIAZE JEDNAK LUDZIE MÓWIĄ ZE TO NIE CIĄŻA POMOCY BO OSZALEJE
Kreska jest natomiast jeszcze nie chwiliła bym się wszystkim o ciąży. Jak na 8 dni to i tak jest "słaba" choć zawsze owulacja mogła się przesunąć. Najlepiej będzie iść na betę z krwi i zrobić powtórkę po dwóch dniach.Dodam że test robiłam 8 dni po braku miesiączki i to wieczorem
Hej dziewczyny myślicie że to ciąża ? Czy raczej się nie nastawiac