Hej kochane . 18.08 był pierwszy dzień ostatniego okresu powinnam dostac dzis czyli 13.09 cykle mam 26 dniowe. Normalnie owulacja przypadała mi na 30.08 ale 27 i 28 miałam delikatna krew na papierze plus ból lewego jajnika czyli owulacja przed czasem sama już nie wiem. Obserwowałam ten cykl bardzo dokładnie bo przytulanka miałam w dni płodne 26.08 i 29.08 co 2 dni . Licząc owulacje od dnia delikatnego plamienia to w 10 dniu poczułam bardzo mozne ukłucie w podbrzuszu (czyżby implantacją) ale krwi nie było . Od tego czasu boli mnie bardzo podbrzusze i jajniki na zmianę jak na @ ale jej nie ma dziś powinnam dostać , temp rano 37.2 (wyższa temperatura ktora notuje dopiero od pau dni czyli powyżej 37.0) Wczoraj wieczorem przeokropny ból sutków ale nie całych piersi i ten ból podbrzusza tak jakby połączony z ciągnięciem w krzyżu jestem ospała , krwawią mi dziąsła jak szczotkuje. Śmierdzą mi papierosy. Testowałem wczoraj po południu test negatywny czyżby za wcześniej czy lepiej z porannego moczu ? Szyjka macicy jest nisko ale tak jakaś gruba mi się wydaje jak by spuchła i napęczniała i jest jak by lekko otwarta ale h mnie tak jest nigdy nie czułam żeby była w pełni zamknięta . O wy na to?