Czy to normalne, ze nie mam objawów ciąży? Za chwilę konczy sie 12 tydzień. A ja mam zero mdłości ani wymiotow, zero zmęczenia, zero sennośći, nie jestem nerwowa, nie mam ani zachcianek, ani wstrętnu do czegokolwiek, nic mi nie śmierdzi, ani nie zmieniły sie gusta co do jedzenia. Jedyne co mam to trądzik w tym czasie co powinen być okres i czasem boli mnie brzuch jak na okres. Każdy mówi o pięknych włosach w ciąży a mi wypadają garściami. Czy któraś z was tez tak miała czu jestem ewenementem?
reklama
Katarzyna32
Zaciekawiona BB
Ja też nie miałam i nie mam żadnych ciążowych objawów i martwiłam się. Od samego początku miałam tylko większy apetyt. Jestem teraz w 21 tygodniu ciąży, jedynie cera jest bardzo wysuszona.Nie miałam też huśtawek emocjonalnych . Jesteśmy szczęściarami że czujemy się wyśmienicie .
G
gość_AL19
Gość
Zazdroszczę ja tulilam kibelek do 6 miesiąca
Ewelina.Be
Fanka BB :)
Jak ja Wam zazdroszczę. Pierwsze 3 miesiące miałam wyjęte z życia. Tylko spałam i wymiotowałam. Wystarczyło, że otworzyłam lodówkę i musiałam biec do toalety. Bałam się gdziekolwiek wyjść z domu, bo wystarczyło, że poczułam jakiś zapach, który mi nie odpowiadał i od razu miałam mdłości. Za to pod koniec ostatniego miesiąca potrafiłam się popłakać o byle co, np. jak zobaczyłam w telewizji psa
boska.ka
Fanka BB :)
Boże dziewczyny przestańcie wierzyć w jakieś DURNE mity, że KAŻDA ciężarna MUSI mieć jakieś objawy, bo to już się staje nudne! Lepiej się ciesz, że nic nie masz, a nie siedzisz całymi dniami z głową w kiblu!Czy to normalne, ze nie mam objawów ciąży? Za chwilę konczy sie 12 tydzień. A ja mam zero mdłości ani wymiotow, zero zmęczenia, zero sennośći, nie jestem nerwowa, nie mam ani zachcianek, ani wstrętnu do czegokolwiek, nic mi nie śmierdzi, ani nie zmieniły sie gusta co do jedzenia. Jedyne co mam to trądzik w tym czasie co powinen być okres i czasem boli mnie brzuch jak na okres. Każdy mówi o pięknych włosach w ciąży a mi wypadają garściami. Czy któraś z was tez tak miała czu jestem ewenementem?
Po co się porównywać do innych.. a ty tak miałaś? A tyyy? No do cholery każdy jest inny!
Ja tak miałam, choć jedynie spanie w pierwszych 3 miesiącach mnie nie opuszczało. A witaminy bierzesz? Bo wypadać powinny dopiero jak urodziwa i karmić będziesz(To taka normalka do pół roku mimo brania witamin).Czy to normalne, ze nie mam objawów ciąży? Za chwilę konczy sie 12 tydzień. A ja mam zero mdłości ani wymiotow, zero zmęczenia, zero sennośći, nie jestem nerwowa, nie mam ani zachcianek, ani wstrętnu do czegokolwiek, nic mi nie śmierdzi, ani nie zmieniły sie gusta co do jedzenia. Jedyne co mam to trądzik w tym czasie co powinen być okres i czasem boli mnie brzuch jak na okres. Każdy mówi o pięknych włosach w ciąży a mi wypadają garściami. Czy któraś z was tez tak miała czu jestem ewenementem?
Pozdrawiam
reklama
Ja nie wierzę w durne mity. Poprostu rozmawiam ze szwagierką jak kobieta z inna kobietą. i słyszę naprawdę nie masz żadnych objawów? poczekaj do drugiego trymestru, mi na początku też nic nie było później nawet wodą wymiotowałam. A nasza sąsiadka też mówila, że zadnych objawów nie ma a pozniej gnało ją na dwa końce. Z iloma ciężarnymi rozmawiam to żadna nie miała bezobjawowej ciąży. Do cholery jasnej dzieci nie mam, to nie wiem. Każdy jest inny ale większość przy grypie ma gorączkę i ból mięśni. więc chyba po to jest forum żeby niedoświadczone osoby mogły zasięgnąć opinii u innych bardziej doświadczonych kobiet. Przy następnej ciąży nie będę pytać.Boże dziewczyny przestańcie wierzyć w jakieś DURNE mity, że KAŻDA ciężarna MUSI mieć jakieś objawy, bo to już się staje nudne! Lepiej się ciesz, że nic nie masz, a nie siedzisz całymi dniami z głową w kiblu!
Po co się porównywać do innych.. a ty tak miałaś? A tyyy? No do cholery każdy jest inny!
Ostatnia edycja: