Olaaa123
Początkująca w BB
Witam wszystkie kobietki. Jestem tu od zaledwie godziny. I jezeli pisze to nie tu gdzie powinnam to przepraszam. mianowicie. Bardzo chemy wraz z narzeczonym dziecko. Podjelismy juz pewne kroki w tym kierunku. Jednak ciagle mnie blokuje jedna kwestia. praca. Juz opowiadam moja historie. Pracuje od miesiaca na umowe na czas okreslony na 1/2 etatu. Wczesniej ten pracowalam tylko niestety 3 miesiace "na czarno". Początkowo mialam byc tylko miesiac na zastepstwie. Ale okazalo sie ze zostalam juz przyjeta z umowa. w sumie w jednym miejscy pracuje juz od 4 miesiecy. Jest to sklep z ciuchami w niewielkej miejscowosci. Nikt oprocz mnie nie pracuje w tym sklepie. Dlatego boje sie zachodzic w ciaze bo co szef o mnie sobie pomysli. ze ledwo miesiac ba umowie a juz w ciazy. Chociaz bardzo tego chce to ciagle ta praca mnie blokuje. Ze zostawie szefa bez pracownika. Niestety jestem osoba ktora bardziej martwi sie o innych niz o siebie. Czy moje myslenie jest naprawde dziwne? Bo juz powoli wariuje na tym punkcie i przez to cierpi moj partner.