reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża 2.5 roku po cc.

U nas będzie 3 lata od pierwszej cc [emoji4][emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 26t6d [emoji594]
U mnie 3lata i 2/3 m :) widzę juz ze do na październik masz. Wiec blizej jak dalej:Ddasz znac:)

reklama
U nas 2,5 roku. Początku były cudowne, mały dużo spał i miałam dużo czasu dla starszej córki. Później było troszkę gorzej, bo jedno i drugie wymaga uwagi. Są na wzajem o siebie zazdrośni i często się biją. Ale kochają siebie bardzo mocno i nie wyobrażam sobie innego życia. Są cudowni i dają o wiele więcej radości niż mogliby dać osobno :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Cos mi sie wydaje, ze i tak będę miala cc drugie, az się boje:sad:
Dla mnie cc to wybawienie od początku ciąży wiedziałam, że tylko tak chcę rodzić i teraz w drugiej nawet nie biorę innej możliwości po uwagę. Na samą myśl o porodzie SN robi mi się źle, słabo i niedobrze...

Dla mnie cc to wybawienie od początku ciąży wiedziałam, że tylko tak chcę rodzić i teraz w drugiej nawet nie biorę innej możliwości po uwagę. Na samą myśl o porodzie SN robi mi się źle, słabo i niedobrze...
Ja bym chciała sprobowac SN. Niestety na cc sie skonczylo bo mialam 4 cm rozwarcie bez postępu, zielone wody, tracilam przytomność.

Ja bym chciała sprobowac SN. Niestety na cc sie skonczylo bo mialam 4 cm rozwarcie bez postępu, zielone wody, tracilam przytomność.
I właśnie dlatego uważam, że cc jest wybawieniem. I z góry wolałam oszczędzić sobie, a przede wszystkim dziecku tego wszystkiego. Nie potrafiłam sobie nawet wyobrazić porodu SN... I pewnie należę do mniejszości :)

I właśnie dlatego uważam, że cc jest wybawieniem. I z góry wolałam oszczędzić sobie, a przede wszystkim dziecku tego wszystkiego. Nie potrafiłam sobie nawet wyobrazić porodu SN... I pewnie należę do mniejszości :)
Niestety dla mnie CC po 16 godzinach porodu to było jak kara a teraz mam tego skutki 18tc A blizna się rozchodzi koleżanka od 18tc leżała w szpitalu obecnie u niej 29tc i dziura w bliznie... Ale chyba.jesteśmy nieliczne co mają takie powikłania ale szansa na donoszenie ciąży do 35 tc jest duuza

Ostatnia edycja:
Ja rodziłam SN po cc i wszystko było dobrze. Cała ciąże, poród i połóg bez problemów. Wiec różnie bywa.
Tamte ciąże w 38, a ta po cc w 41..

reklama
Do góry