Hej poroniłam miesiąc temu teraz tydzień przed @ miałam dosłownie jednorazowe różowe z plamkami krwi plamienie po tym incydencie wszystko wróciło do normy teraz w dzień spodziewanej @ zrobiłam test ciążowy wyszły dwie kreski czy możliwa jest już ciąża czy może pozostałości po poprzedniej? Dodam że nie mam żadnych objamow oprócz wahań nastroju czy to możliwe że tak szybko doszło do zapłodnienia? Tydzień po poronieniu byłam na usg i wszystko się oczyściło i dostałam zielone światło (był to 6tc)
reklama
Rozwiązanie
Ja dostałam tabletki na obkurczenie się macicyDziewczyny a czy po poronieniu gin przepisywał wam jakieś proszki ? Jak mówiłam oczyszczam się sama,bez zabiegu.
Mała.czarna
Fanka BB :)
Bardzo możliwe raczej nie zostalaby Ci tak duza beta zeby test wyszedl tak pozytywny
KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Ja teraz przechodze proces oczyszczania po biochemicznej..masaaakra...dziewczyny długo to u was trwało? Czy po oczyszczaniu się samej szybko dostałýście miesiączke?czy to traktowac jako miesiączke i potem normalnie bedzie owulacja..? Beta mi spadła w piatek i się zaczęlo,lekarza mam we wtorek.
U mnie krwawienie trwało 9 dni tydzień po krwawieniu byłam na usg i wszytsko się oczyściło teraz miałam dostać @ czyli 31 dzień licząc razem z krwawieniem po poronieniuJa teraz przechodze proces oczyszczania po biochemicznej..masaaakra...dziewczyny długo to u was trwało? Czy po oczyszczaniu się samej szybko dostałýście miesiączke?czy to traktowac jako miesiączke i potem normalnie bedzie owulacja..? Beta mi spadła w piatek i się zaczęlo,lekarza mam we wtorek.
KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Graruluję II kreseczek tak szybko
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Niestety, żeby się dowiedzieć, czy to ciąża, czy pozostałości z poprzedniej, musisz iść oznaczyć betę i sprawdzić po 48 godzinach, czy rośnie czy spada, to jedyne wyjście.
reklama
kasiaa91
Fanka BB :)
Hej poroniłam miesiąc temu teraz tydzień przed @ miałam dosłownie jednorazowe różowe z plamkami krwi plamienie po tym incydencie wszystko wróciło do normy teraz w dzień spodziewanej @ zrobiłam test ciążowy wyszły dwie kreski czy możliwa jest już ciąża czy może pozostałości po poprzedniej? Dodam że nie mam żadnych objamow oprócz wahań nastroju czy to możliwe że tak szybko doszło do zapłodnienia? Tydzień po poronieniu byłam na usg i wszystko się oczyściło i dostałam zielone światło (był to 6tc)
Zależy.
A kontrolowałaś spadek bety po poronieniu? Jeśli nie to równie dobrze może być to nowa ciąża jak i hormony z poprzedniej.
Podziel się: