reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciało

Ja mam dokladnie tak jak Ty SCRUFFY.....lekarze kieruja mnie na rozne badania.....5 miesiecy po porodzie a ja waze ciągle tyle ile 2 tygodnie po...:-( Do wagi sprzed ciazy 9 kg.....a trzeba by zrzucic tak ze 14........:no:
Czy nie mogloby byc jakiejs rownowagi.....ja chętnie oddam komus parę kg w prezencie:-p
to ja pare wezme:-)

reklama
Przed ciaza wazylam 58 kg. po 75 kg wiec troszke mi sie przytylo mam jeszcze do zrucenia 8 kg i musze to zrobic jak najszybciej bo nie moge na siebie patrzec. We wszystkim czuje sie grugo a na dodatek mj biust kompletnie zagina frrrrrrr.... :-(
A samopoczucie tez mam nie majlepsze czuje sie strasznie staro. Nie wiem czy to tylko ja tak mam, czy ktoras z was tez i czy to normalne???

Marta, Magda - i w tym problem - kurcze kiedy to sie miało cycki na swoim miejscu:-:)-D
Magda - ja się podpisuję pod Tobą rękami i nogami, no i mogę też obwisłym ...D, hihihi
Marta - mam podobnie, mam wrażenie że życie leci gdzieś obok mnie, a ja - kuchta domowa - nie nadaję się już do niczego. Zakopałam się w domu - nie wiem czy brak mi energii bo mnie maluch do cna wykorzystuje w ciągu dnia, czy po prostu zrobiłam się tak nudna że nie mam po co do ludzi wychodzić:-p

staro to się nie czuję...cycki smarowane mazidłami jakoś się w miarę uformowały..ale brzucho i uda..koszmar. czuję się grubo i na dodatek wiecznie jestem zmęczona, a wyniczki w porząsiu, a już myślałam, że to tarczyca...Bycho śpi całą noc, może z dwa razy sie obudzi..ja o 22 lulu o 6 wataję...tak długo to nie spałam nawet jak do roboty chodziłam...nie wiem co to jest...:-)

Do góry