Nie, prócz ściągnięcia hybryd( hybrydowy lakier do paznokci ) nie samochód,nie paznokieć w razie wątpliwości kolejnych więc prawdopodobnie kawałek około 2 mm jest w środku i liczę a raczej mam nadzieję ze wyleci ze śluzem próbowałam się dowiedzieć z forum czy ktoś miał podobny przypadek ale no..Czy udało Ci się rozwiązać problem?
reklama
S
Szka
Gość
tak malutki kawałek będzie ciężko znaleźć, pewnie ze śluzem wyleciNie odpadł mi żaden pazur kawałek lakieru hybrydowego ,być może wcześniej uszkodziłam nie zauważyłam no i wpadł tam gdzie nie trzeba w każdym bądź razie dzięki dziewczyny za reakcje na mój post może nie pomocne ale chociaż wesołe posty
Też tak mi się wydajetak malutki kawałek będzie ciężko znaleźć, pewnie ze śluzem wyleci
S
Szka
Gość
do czoła. Poszukaj sobie odpowiedzi na forum dla Ludzi zrzeszonych i używających dildoWitam, chciałam się zapytać jak używać dildo waginalne z przyssawką. Kupiłam sobie niedawno i w sumie nie mam pojęcia jaka pozycja byłaby najfajniejsza oraz czy lepiej do ścianki czy jednak podłogi przyczepić
frez.ja1987
Fanka BB :)
Wyobraziłam sobie takiego jednorożcado czoła. Poszukaj sobie odpowiedzi na forum dla Ludzi zrzeszonych i używających dildo
S
Szka
Gość
ja nie, ale teraz już takWyobraziłam sobie takiego jednorożca
Moonstone
Moderator
Chcę to odzobaczyćWyobraziłam sobie takiego jednorożca
S
Szka
Gość
proszęChcę to odzobaczyć
Załączniki