Ja w 7 tez krwawiłam, ale po 6 dniach ustapilo. Może być spowodowane zjedzeniem czegoś słodkiego, kremów, czy też nabiału. Ja nawet kawy nie mogę w ciąży bo dostaję skurczy. W tym czasie należy dużo leżeć i się nie forsowaćAcard dopiero po 12 tygodniu można, kto zlecił chyba jest mało obeznany.
reklama
Sojka
Fanka BB :)
Ja plamiłam na przemian z krwawiłam trwało to 3 miesiące.
Lekarz odstawił mi acard mówiąc że właśnie często odpowiada za krwawienie ( na rozrzedzenie krwi brałam heparynę) leki dopochwowe zamienił na doustne. Krwawienie ustało i od 2 miesięcy nie wróciło
Lekarz odstawił mi acard mówiąc że właśnie często odpowiada za krwawienie ( na rozrzedzenie krwi brałam heparynę) leki dopochwowe zamienił na doustne. Krwawienie ustało i od 2 miesięcy nie wróciło
Za namowa koleżanki zrobiłam ciążowy test i druga kreska o wiele bledsza niż poprzednio. Plamienie zamieniło się w krwawienie i doszło ciągniecie w kroczu. Nie mam złudzeń na wizytę i tak pojde sprawdzić czy wszystko jest w porzadku po poronieniu.
bleucoco
Fanka BB :)
Nie. Acard można też brać podczas starań i później kontynuuje się go po zajściu w ciążę. Ja biorę acard w trakcie starań, bo w pierwszej ciąży miałam złe przepływy w tętnicy macicznej. Wszystko zależy od wskazań.Acard dopiero po 12 tygodniu można, kto zlecił chyba jest mało obeznany.
Podziel się: