Hej, na razie nie wiemy, co przynoszą. Chcieliśmy zwiększyć przychód, bo potrzebujemy odzyskać płynność finansową na utrzymanie serwisu, która ucierpiała covidowo, ale na 100% nie tak, żeby wszyscy oszaleli, dlatego już agencja pracuje i sprawdza, bo wygląda, że niektóre rzeczy się sprzęgły. Działamy i mam nadzieję, że zaraz przestanie być inwazyjnie. Może powinnam zamiast tego otworzyć zbiórkę na rozwójTakie nagłe zmiany w zakresie reklam przynoszą jakiś ekstra zysk czy o co chodzi? Pytam bez podtekstów. Bo reklamy przecież wyświetlały się zawsze i nie były utrudnieniem; a teraz jakaś masakra z tym![]()
reklama
Patii26
Fanka BB :)
Ja korzystam z Chromu i nigdy nie miałam takiego problemu. A teraz nie da się funkcjonować na forum. Używam przeglądarki na telefonie.Nie ma, można ściągnąć nakładkę. Trochę więcej już wiem i agencja też działa. I my też i mam nadzieję, że kwestia 2-3 dni i będzie lepiejAgencja już zauważyła, że niektórym z Was reklamy typu Interstitial (pełnoekranowe) mogą pojawiać się zbyt często. To może się dziać, gdy przeglądarka blokuje ciasteczka (cookies) – np. domyślnie robi tak Safari, Firefox. Reklamy mają tzw. capping, czyli ograniczenie częstotliwości ich wyświetlania – np. jedna co 10 lub 15 minut – ale to działa tylko wtedy, gdy możemy zapisać ciasteczko.
Jak możecie pomóc?
Sprawdźcie w swojej przeglądarce, czy macie włączoną opcję zapisu ciasteczek (cookies).
Dajcie nam znać, z jakiej przeglądarki korzystacie – to bardzo nam pomoże rozwiązać ten problem!
Chce_byc_mama_wielu
Mi tez ten x wyskakuje. Ale mi odświeżenie nie pomaga. Musze jakby wejść od nowa. Nie wylogowywuje mnie. Teraz mam adblocka, ka nie miałam na starym tel, to też mi na prawie całą stronę wychodziły: DJa mam podobny problem, choć nieco inny.
Nie wylogowuje mnie, ale jak zrobię cofnięcie strony w przeglądarce, to pojawia mi się ikona z czerwonym X. I dopiero odświeżenie strony pomaga.
Owulacja
Ja tak samo, też chrome i też telefonJa korzystam z Chromu i nigdy nie miałam takiego problemu. A teraz nie da się funkcjonować na forum. Używam przeglądarki na telefonie.
Onaaa36
Zaciekawiona BB
Ja korzystam z google i to samo, jest masa tych reklam nie da się normalnie poczytać bo ciągle coś wskakuje, jedyne co to mnie nie wylogowujeJa do tej pory tez bylam caly czas zalogowana, problemy zaczely sie kiedy zaczeli cos modyfikowac w kodzie i dorzucili reklamy na cala strone. Korzystam z firefoxa, ale kolezanki z prywatnej grupy skarzyly sie na takie same problemy w innych przegladarkach, a korzystac z forum na apce nie cierpie, bo wyglada infantylnie![]()
stillgrey213
Ja juz sobie z tym poradzilam w firefoxie. Wlaczylam blokowanie wyskakujacych okienek i ograniczylam sledzenie.Ja korzystam z google i to samo, jest masa tych reklam nie da się normalnie poczytać bo ciągle coś wskakuje, jedyne co to mnie nie wylogowuje
Onaaa36
Zaciekawiona BB
U mnie nic się nie zmieniłodajcie znać, co się zmieniło, poproszę

nadal masz na całą stronę? Opisz poproszę konkretnie, co masz, ok? Bo to nie jest tak, że wszystkie reklamy znikną, ale powinny te największe i te co wywalają nas w kosmos.U mnie nic się nie zmieniło![]()
reklama
Podziel się: