reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciagle logowanie i reklamy na cala strone.

reklama
Ja do tej pory tez bylam caly czas zalogowana, problemy zaczely sie kiedy zaczeli cos modyfikowac w kodzie i dorzucili reklamy na cala strone. Korzystam z firefoxa, ale kolezanki z prywatnej grupy skarzyly sie na takie same problemy w innych przegladarkach, a korzystac z forum na apce nie cierpie, bo wyglada infantylnie ;)
Ja korzystam z Chrome i też to się dzieje... Teraz ściągnęłam aplikacje by zobaczyć czy jest to samo, ale niestety jest też ten czerwony krzyżyk.
Nie cierpię korzystać z aplikacji, bo nie da się odświeżyć strony na danym komentarzu tylko trzeba do góry jechać by odświeżyć.

I zobaczcie, jak wam urozmaiciliśmy przedświąteczny czas, zamiast sprzątać i gotować wszyscy śledzą reklamy na forum ;). Już napisaliśmy, ale do wtorku nikogo nie ma w agencji. Za to można spędzić więcej czasu z rodziną, żeby nie dostać szału na forum lub przerzucić się na apkę. Pięknych Świąt.

Po świętach napiszę do agencji, która nas obsługuje, żeby sprawdzili po swojej stronie. Na razie u siebie nie widzę tych problemów z czarnym ekranem i reklama na całą stronę. Możecie mi na priv wrzucić zrzuty ekranu? Mnie się wyświetlają pomiędzy postami.

Jeszcze jeden pomysł. Wyczyśćcie pamięć podręczną i ciasteczka tylko dla domeny babyboom.pl/forum, może przestanie wylogowywać.

UWAGA. Przeniosłam wątek do tego działu i dawajcie znać, kto jeszcze ma kłopot, żebyśmy sprawdzili skalę i zobaczyli, co jest grane. Dziękuję:oops:
Tak, ja mam to samo. Przy każdym odświeżeniu, czasami odpisywaniu albo dodaniu reakcji. Korzystanie z forum jest mocno denerwujące 😩

U mnie też co chwilę reklamy, a jak ją zamknę to wyskakuje jakiś komunikat czy na pewno chcę cofnąć reakcję. Problemu z wylogowaniem nie ma jak na razie, na szczęście

Załączniki

• IMG_0717.png
    IMG_0717.png
    384,8 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Do góry