stillgrey213
Fanka BB :)
Ja mam telefon wyciszony 24/7 od lat, zadne dzwieki mi nie straszneA chociaż wyciszona? Czy dostajesz zawału i przy okazji można obudzić bąbelka?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam telefon wyciszony 24/7 od lat, zadne dzwieki mi nie straszneA chociaż wyciszona? Czy dostajesz zawału i przy okazji można obudzić bąbelka?![]()
U mnie dokładnie to samo. Taki spam reklam i na całą stronę i nad klawiaturą, że szok. Do tego w trakcie pisania odpowiedzi zdarza się, że coś "samo" się kliknie i przenosi mnie do jakiejś innej strony z odpowiedzią. W trakcie przeglądania tematu, wyskoczyła mi też dzisiaj ni z gruchy ni z pietruchy podstrona z pytaniem "czy na pewno chcesz usunąć swoją reakcję?"U mnie to wygląda tak:Zobacz załącznik 1698769Zobacz załącznik 1698766
Tak było zawsze przez ostatnie kilka lat, natomiast od dwóch dni mam właśnie to samo co dziewczyny - jak daję reakcje to nagle wielką reklama na całą stronę a gdy ją zamknę to muszę potwierdzić czy na pewno dałam tą reakcje na dany komentarz... Plus często pokazuje się przy ładowaniu strony obrazek, że nie da się wyświetlić strony... Masakra, okropnie się teraz użytkuje.Ja nie mam żadnych problemów z logowaniem , nie muszę się non stop logować. Po prawdzie to nawet nie pamiętam kiedy się logowałam bo jestem stale zalogowana.
Reklama jeśli wyskoczy to jakaś jedna malutka na samym dole i tyle, jedno kliknięcie na X i zamknięte.
Może problem nie leży po stronie forun ?