reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciagle logowanie i reklamy na cala strone.

Ja nie mam żadnych problemów z logowaniem , nie muszę się non stop logować. Po prawdzie to nawet nie pamiętam kiedy się logowałam bo jestem stale zalogowana.
Reklama jeśli wyskoczy to jakaś jedna malutka na samym dole i tyle, jedno kliknięcie na X i zamknięte.
Może problem nie leży po stronie forun ?
Ja do tej pory tez bylam caly czas zalogowana, problemy zaczely sie kiedy zaczeli cos modyfikowac w kodzie i dorzucili reklamy na cala strone. Korzystam z firefoxa, ale kolezanki z prywatnej grupy skarzyly sie na takie same problemy w innych przegladarkach, a korzystac z forum na apce nie cierpie, bo wyglada infantylnie ;)

reklama
Ja do tej pory tez bylam caly czas zalogowana, problemy zaczely sie kiedy zaczeli cos modyfikowac w kodzie i dorzucili reklamy na cala strone. Korzystam z firefoxa, ale kolezanki z prywatnej grupy skarzyly sie na takie same problemy w innych przegladarkach, a korzystac z forum na apce nie cierpie, bo wyglada infantylnie ;)
Też nie korzystam z apki

Po świętach napiszę do agencji, która nas obsługuje, żeby sprawdzili po swojej stronie. Na razie u siebie nie widzę tych problemów z czarnym ekranem i reklama na całą stronę. Możecie mi na priv wrzucić zrzuty ekranu? Mnie się wyświetlają pomiędzy postami.

Jeszcze jeden pomysł. Wyczyśćcie pamięć podręczną i ciasteczka tylko dla domeny babyboom.pl/forum, może przestanie wylogowywać.

UWAGA. Przeniosłam wątek do tego działu i dawajcie znać, kto jeszcze ma kłopot, żebyśmy sprawdzili skalę i zobaczyli, co jest grane. Dziękuję:oops:

Ostatnia edycja:
Po świętach napiszę do agencji, która nas obsługuje, żeby sprawdzili po swojej stronie. Na razie u siebie nie widzę tych problemów z czarnym ekranem i reklama na całą stronę. Możecie mi na priv wrzucić zrzuty ekranu? Mnie się wyświetlają pomiędzy postami.

Jeszcze jeden pomysł. Wyczyśćcie pamięć podręczną i ciasteczka tylko dla domeny babyboom.pl/forum, może przestanie wylogowywać.

UWAGA. Przeniosłam wątek do tego działu i dawajcie znać, kto jeszcze ma kłopot, żebyśmy sprawdzili skalę i zobaczyli, co jest grane. Dziękuję:oops:
Podrzucam screen z reklama. Wylogowywanie przynajmniej chwilowo u mnie ustalo.

Załączniki

• IMG_6972.png
    IMG_6972.png
    485,5 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_6973.png
    IMG_6973.png
    541,8 KB · Wyświetleń: 58

Taki hit po kliknięciu „lubię to” na wpis koleżanki w prywatnym wątku (od którego zaczęłam dzisiaj czytać forum):

Oczywiście jak źle kliknę albo za szybko to przerzuca mnie do strony ccc

Załączniki

• IMG_8092.png
    IMG_8092.png
    504,5 KB · Wyświetleń: 45
U mnie tez ten sam problem ,tradycyjne reklamy -pomiędzy wpisami i na dole tez sie pojawiają, a do tego te na cala stronę

Załączniki

• Screenshot_20250419_061815_Chrome.jpg
    Screenshot_20250419_061815_Chrome.jpg
    347,8 KB · Wyświetleń: 34
  • Screenshot_20250419_061726_Chrome.jpg
    Screenshot_20250419_061726_Chrome.jpg
    180,4 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry