reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciagle logowanie i reklamy na cala strone.

stillgrey213

Fanka BB :)
Miasto
Exeter
Kolejny raz z forum nie da sie normalnie korzystac przez przegladarke w telefonie poniewaz przy kazdym odswiezeniu strony trzeba na nowo sie logowac! Do tego znowu zaczely wyskakiwac irytujace reklamy na cala strone. Wiecie jak zniechecic wieloletnich uzytkownikow do wchodzenia na forum 😤

reklama
Kolejny raz z forum nie da sie normalnie korzystac przez przegladarke w telefonie poniewaz przy kazdym odswiezeniu strony trzeba na nowo sie logowac! Do tego znowu zaczely wyskakiwac irytujace reklamy na cala strone. Wiecie jak zniechecic wieloletnich uzytkownikow do wchodzenia na forum 😤
Też to mam, najgorzej jak chce dać reakcje a tu jeb, reklama 🤡

Ja nie mam żadnych problemów z logowaniem , nie muszę się non stop logować. Po prawdzie to nawet nie pamiętam kiedy się logowałam bo jestem stale zalogowana.
Reklama jeśli wyskoczy to jakaś jedna malutka na samym dole i tyle, jedno kliknięcie na X i zamknięte.
Może problem nie leży po stronie forun ?

Ja nie mam żadnych problemów z logowaniem , nie muszę się non stop logować. Po prawdzie to nawet nie pamiętam kiedy się logowałam bo jestem stale zalogowana.
Reklama jeśli wyskoczy to jakaś jedna malutka na samym dole i tyle, jedno kliknięcie na X i zamknięte.
Może problem nie leży po stronie forun ?
Ja z logowaniem też nie mam problemu, tylko z tymi reklamami :p

reklama
Chyba pierwszy raz w życiu dałam ci "popieram" do wypowiedzi 😄 ale tak, też mam ten problem!
Magia świąt 😁
Fun Animation GIF

Do góry