reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

ilonka fajna gondole ma ten wozek

ja zaczelam sie zastanawiac nad kupnem spiworka do fotelika
jak sobie przypomne cyrki z rozbieraniem Jaska w aucie to az gesiej skorki dostaje a na dlugie trasy dziecka nie bede trzymac w kombinezonie
a tak otworze tylko spiwor i ok

reklama
i zdaję sobie sprawę że tego nie wykorzystam
część spakuję schowam na następną dzidzię jak kiedyś będzie a resztę to chyba sprzedam, bo po co mi tyle tego jak policzyłam to samych bodów co dostałam od tej dziewczyny jest 30szt z tego 20 nieużywanych a swoich też miałam dość sporo

Wow! Ale masz tych ciuszkow! Ale to prawda ze przynajmniej nie bedziesz musiala co chwile prac ;-)

agnus widzę, że masz takie zapasy ciuszkowe jak ja :) jak na wojnę :)

zamówiliśmy w końcu wózek, będzie w przyszłym tygodniu:

Wózek Cadet - Navington

Super ten wozek, wyglada bardzo fajnie. Widzieliscie go na zywo gdzies w sklepie?

fajny ,a ile ta przyjemnosc o ile moge zapytac?
Jedyne co mi troche nie odpowiada to male kolka.Tutaj przy takim sniegu jak byl w zeszlym roku ,by nie zdaly rezultatu.
cały zestaw 2000zł, czyli gondola+spacerówka+fotelik+śpiworek. Małe kułaczka przednie ma faktycznie ale nie mniejsze niż większość wózków tego typu no i ewentualnie jak faktycznie przyjdzie mega zima i zaśnieży to będę co najwyżej siedzieć w domu, bo przecież z dzieciem małym i tak w temp. poniżej - 10 nie powinno się wychodzić
Wow! Ale masz tych ciuszkow! Ale to prawda ze przynajmniej nie bedziesz musiala co chwile prac ;-)
Super ten wozek, wyglada bardzo fajnie. Widzieliscie go na zywo gdzies w sklepie?
widzieliśmy i jeździliśmy nim na żywca :) prowadzi się lekko, wszystkie kółka można bardzo szybko zdemontować, no i najważniejsze po całkowitym złożeniu wejdzie nawet do najmniejszego samochodu :) Zastanawiałam się jeszcze nad Mutsy, ale w sumie zdecydował w większości maż, bo napalił się, ze to niemiecki wynalazek i twierdzi, ze będzie solidny, zobaczymy :tak:

wybraliśmy kolor czerwony

ja dzisiaj kupiłam lampkę w biedronce. Taka do kontaktu, idealna przy łóżeczku bo ma regulacje jasności świecenia, myślę że będzie bardzo przydatna w nocy żeby nie zapalać normalnego światła jak trzeba będzie nakarmić albo przewinąć maleństwo, czy też sprawdzić czy wszystko gra:)

reklama
agnus
no to ja Cie przebijam, bo mam więcej napewno (kuzynki mi pozyczyły) i już dziś wiem że połowy nie założę... ale właśnie duzym plkusem jest że nie bedzie trzeba co chwilka prać:)
Ale fajowe te Twoje zdobycze, będziesz przebierać kilka razy dziennie:D

kasiadz
a jak ta lampka wygląda? może też sie skusze bo mam w małym pokoju ale taką biurkową, a w sumie nocna byłaby przy dzidziu lepsza.

Do góry