reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

ilonka fajna gondole ma ten wozek

ja zaczelam sie zastanawiac nad kupnem spiworka do fotelika
jak sobie przypomne cyrki z rozbieraniem Jaska w aucie to az gesiej skorki dostaje a na dlugie trasy dziecka nie bede trzymac w kombinezonie
a tak otworze tylko spiwor i ok

reklama
i zdaję sobie sprawę że tego nie wykorzystam
część spakuję schowam na następną dzidzię jak kiedyś będzie a resztę to chyba sprzedam, bo po co mi tyle tego jak policzyłam to samych bodów co dostałam od tej dziewczyny jest 30szt z tego 20 nieużywanych a swoich też miałam dość sporo

Wow! Ale masz tych ciuszkow! Ale to prawda ze przynajmniej nie bedziesz musiala co chwile prac ;-)

agnus widzę, że masz takie zapasy ciuszkowe jak ja :) jak na wojnę :)

zamówiliśmy w końcu wózek, będzie w przyszłym tygodniu:

Wózek Cadet - Navington

Super ten wozek, wyglada bardzo fajnie. Widzieliscie go na zywo gdzies w sklepie?

fajny ,a ile ta przyjemnosc o ile moge zapytac?
Jedyne co mi troche nie odpowiada to male kolka.Tutaj przy takim sniegu jak byl w zeszlym roku ,by nie zdaly rezultatu.
cały zestaw 2000zł, czyli gondola+spacerówka+fotelik+śpiworek. Małe kułaczka przednie ma faktycznie ale nie mniejsze niż większość wózków tego typu no i ewentualnie jak faktycznie przyjdzie mega zima i zaśnieży to będę co najwyżej siedzieć w domu, bo przecież z dzieciem małym i tak w temp. poniżej - 10 nie powinno się wychodzić
Wow! Ale masz tych ciuszkow! Ale to prawda ze przynajmniej nie bedziesz musiala co chwile prac ;-)
Super ten wozek, wyglada bardzo fajnie. Widzieliscie go na zywo gdzies w sklepie?
widzieliśmy i jeździliśmy nim na żywca :) prowadzi się lekko, wszystkie kółka można bardzo szybko zdemontować, no i najważniejsze po całkowitym złożeniu wejdzie nawet do najmniejszego samochodu :) Zastanawiałam się jeszcze nad Mutsy, ale w sumie zdecydował w większości maż, bo napalił się, ze to niemiecki wynalazek i twierdzi, ze będzie solidny, zobaczymy :tak:

wybraliśmy kolor czerwony

ja dzisiaj kupiłam lampkę w biedronce. Taka do kontaktu, idealna przy łóżeczku bo ma regulacje jasności świecenia, myślę że będzie bardzo przydatna w nocy żeby nie zapalać normalnego światła jak trzeba będzie nakarmić albo przewinąć maleństwo, czy też sprawdzić czy wszystko gra:)

reklama
agnus
no to ja Cie przebijam, bo mam więcej napewno (kuzynki mi pozyczyły) i już dziś wiem że połowy nie założę... ale właśnie duzym plkusem jest że nie bedzie trzeba co chwilka prać:)
Ale fajowe te Twoje zdobycze, będziesz przebierać kilka razy dziennie:D

kasiadz
a jak ta lampka wygląda? może też sie skusze bo mam w małym pokoju ale taką biurkową, a w sumie nocna byłaby przy dzidziu lepsza.

Do góry