reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalę się

reklama
miałam sięzabrać za sprzątanie... ale jeszcze wkleję najnowsze zdjęcia Krzycha

zdjecie 196.jpgprzygotowanie do Euro ;-)

Zdjęcie017.jpgmój fotelik - czyli najfajniejsza zabawka... dziś samdo niego wszedł:szok:
Zdjęcie027.jpgtak go dziś zastałam po wyjściu z łazienki.... Czyli zabawa pt."wszystko na co można wejść albo przy tym stanąć jest fajne"

Nutria, ale spryciuch.....

Mamy taką samą bluzę tylko z błękitem zamiast zieleni.

tak mamy już 3 ząbki.

Mam wrażenie że Igor jakoś w tyle zostaje z rozwojem za waszymi dziećmi .....

nutria wow!!! ale zdolniacha z Krzysia też by m tak chciała choc narazie to by mógł mały mój zacząć siedzieć sam hehe

Luzika no co Ty gadasz za rzeczy ;) mój mały też tylko leży bo sam nie usiądzie jeszcze chyba że ja go posadze i obłoże poduchami ;) na wszytsko czas i pora :) zauważ że Twój Igi ma jako jedyny 3 ząbale!! gratki hehe

karcia - swieta racja:)
ja mam wrazenie, ze Krzychu jest takim "mutantem rozwojowym"- jest niesamowicie silny. niestety jest to taki kłopot, ze inteligencji nie ma rozwinietyej bardziej, tylko tak jak to bywa u 6 miesięczniaka... wiec nie potrafie mu wytłumaczyc, ze do kuchni sie nie wchosdzi, ze kontakt to nie zabawka itp...

To ja sie też pochwale ząbkami synka ,wyszły mu górne jedynki ,a wiec ma już 4 ząbki :) Wygląda jak króliczek. Takie duże te zęby mi sie wydają hi. Jak mu zrobie zdjecie to wstawie,musi przyjechac M bo ja zmniejszac nie umiem :). Przebiła sie najpierw lewa z 4 dni temu a wczoraj druga. Nie pisałam wczesniej bo kompa w naprawie miałam przez tydzień echh... padł mi na amen,ale już oki.

reklama
Nutria, Krzyś jest niesamowity:-):-):-)

Ewa
, 4 zęby szok :) ogromne gratulacje!!!

My ani zębów, ani jakiś ekstremalnych postępów rozwojowych... no nic na każdego przyjdzie pora :)

Ostatnia edycja:
Do góry