L
LuizaPatrycja
Gość
ale słodziak,jak sobie radzisz z ubieraniem Igorka??
Z początku sie bałam,ale nawet sie nieobejżałam jak zaczęłam pewnie się z nim obchodzić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale słodziak,jak sobie radzisz z ubieraniem Igorka??
Kochany!Ale fajnie,Ty juz na spacerki smigasz a ja codziennie probuje sie oznak porodu doszukac;-)Luizaka doradz cosIguś po spacerku
Boziu jaki on jest prześliczny gratulujePrzedstawiam wam Igusia chodź i tak pewnie widziałyście na Naszej Klasie. Urodzony 15.09.09 o godz 17.30 z wagą 3210 i 50 cm.
No newiem sama co mam doradzić może z nim pogadaj to wyjdzie. Ja do mojego gadałam.Kochany!Ale fajnie,Ty juz na spacerki smigasz a ja codziennie probuje sie oznak porodu doszukac;-)Luizaka doradz cos
Luizko super !!! jak słodko spi... jak Anioł. ŚLICZNY.
A powiedz Kochana jak tam Twoja laktacja?? problemy zniknęły?? jak z Mamą??
No newiem sama co mam doradzić może z nim pogadaj to wyjdzie. Ja do mojego gadałam.
Z mamą już dobrze od poniedziałku mam spokuj. A laktacja no cóż marna, ile moge tyle ściągam, ale więcej jesteśmy na modyfikowanym.
Iguś po spacerku
czyli dobrze, że kupiłam zapobiegawczo puszkę mleka...
a jakiego TY używasz??