reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalę się

no.. rosną jak szalone ;-)
ostatnio byłam u koleżanki na porodówce... wiecie, te noworodki są takie tycie.... ;-):rofl2:;-):tak:

a tu nasz Krzyś ;-) okazało się,że bardzo lubi flet :)

Załączniki

• flet.jpg
    flet.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Abeja

Kąpiel w Oliatum?;-);-);-) Piekne zdjęcia robisz:-)
Zuzka jest śliczna,. Agatka oczywiście też:-) A Ty super wyglądasz w takim zdecydowanym kolorze włosów:-)

Wszystkie Szkraby przecudne :-):-):-):tak::tak::tak:, piszę tak ogólnie bo teraz za dużo po takiej nieobecności do wymieniania imionek.

Tak tylko nawiążę do kompielowej fotki Abejki - moja Olga robi identyczne minki podczas plumkania, bardzo to lubi :tak:

No i ja dodam kilka fotek - jeszcze nie przedstawiałam mojego Robaczka.
Sesja w sukienusi - Olga ma 14 dni.
Przebieranie - Olga ma 28 dni. Uwielbia wpatrywać się w pianki na ścianie.
Słodki sen z uśmieszkiem - wczoraj 34 dni.

Załączniki

• olga 16 dni.jpg
    olga 16 dni.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 99
  • olga 16 dni. a.jpg
    olga 16 dni. a.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 88
  • olga 28 dni.jpg
    olga 28 dni.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 89
  • olga 03.12.09.jpg
    olga 03.12.09.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 86
cudne bobasy ah szkoda że ja nie mogę wrzucić swojego szkraba fotek bo mam mnóstwo ale ten komp jakiś badziew :wściekła/y::wściekła/y: jak będe u rodziców i nie zapomnę aparatu to wrzucę kilka

to ja tez w końcu się zebrałam i coś wybrałam z moich nieartystycznych fotek:confused2::-)
mój słodki uśmieszek przez sen:-)
96axlg.jpg

nie płaczę przy myciu główki:-p
30hq06r.jpg

nd5xsm.jpg

reklama
Do góry