reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalę się

Dentico - bardzo sympatyczne zdjęcia :) czy to zdjęcie pod ścianą z napisem Jula to jej pokój? :)

abwgdzl - zjęcie jak zwykle super, a co to znaczy, ze Warmia pozwala odpocząć od pilnowania szkrabów?

reklama
a to mój Maks (co prawda 2 miesiace temu ale nie mam nic nowszego:)
na co dzień się uśmiecha więcej tu go fotograf speszył:)

Załączniki

• Zdjęcie035.jpg
    Zdjęcie035.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 122
  • IMG_3236.jpg
    IMG_3236.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 117
  • Zdjęcie011.jpg
    Zdjęcie011.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 126
Ostatnia edycja:
A tu mój Igor kiedy miał kilka dni i mój roczniaczek.

Załączniki

• P1050704 [1280x768].jpg
    P1050704 [1280x768].jpg
    26 KB · Wyświetleń: 118
  • P1050706 [1280x768].jpg
    P1050706 [1280x768].jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 118
  • Obraz 038.jpg
    Obraz 038.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 124
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama