reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalę się

reklama
Czesc dziewczyny, tesciowa juz jest i wlasnie wrocilismy z wycieczki tak wiec jestem znow zalatana i nie mam na nic czasu ale obiecuje sie odezwac :tak: Poki co chwale sie moim malym plywakiem :-D:-D Zuzia uwielbiala kapiele w basenie :-)

Załączniki

• 1DSC06334.jpg
    1DSC06334.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 73
czarodziejka ale fajnie mały w tym aucie wygląda
nutria faktycznie przesłodkie zdjęcie
lysa śliczności ta Twoja mała
lagajka również nie widze Twoich fot :dry:

Lysa_d - zdjęcie przemiłe, choc tylko tej wody nie widać... ;-)
Abwgdzl - jak zawsze śliczne zdjęcie... powoli nawet jakieś podobieństwo zaczyna się rysować ;-)

Nie bardzo wiem w którym wątku wkleić, spróbuję tutaj. Chciałbym Wam polecić bardzo fajny kubeczek dla dzieci :) Nazywa się "Doidy Cup" i jest do kupienia za kilkaście złotych w kilku sklepach internetowych. Sprawdza się znakomicie bo jest niewielki, i bardzo fajnie wyprofilowany, dzięki czemu dzieci widzą zawartość podczas picia. My mamy czerwony ale teraz bym kupił jakiś jasny, tak żeby lepiej było widać płyn w środku.

A tak oto pije z niego nasz Adaś (na filmie tego nie widać akurat, ale powoli zaczyna próbować trzymać kubek sam :)

[video=vimeo;12870287]http://vimeo.com/12870287[/video]

Wczoraj zrobiliśmy eksperyment - daliśmy Krzysiowi jabłko do zjedzenia...

troszku się umorusał, ale szczęścia było co niemiara :)

Załączniki

• Obraz 007m.jpg
    Obraz 007m.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 87
reklama
nutria- widac jaki pelny szczecia a jakie skupienie:-),
a ja wrzucam Asi fotki jak wcina piasek:-D i romantycznie na plazy;-)

Załączniki

• DSCF9541.jpg
    DSCF9541.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 101
  • DSCF9495.jpg
    DSCF9495.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 119
Do góry