reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalę się

Amelko- Ja pamiętam jak uciekałam z ośrodka zdrowia ( bo wtedy jeszcze można było w mojej wsi tam przekłuwać uszy) za pierwszym razem, byłam z mamą;-) Dopiero przyszłam za 2 dni z siostrą i jakoś się dało. Było w tym więcej paniki niż to warte;-) Jakoś w 2 klasie podstawówki, przed Komunią św. Nie uważam bym zrobiła krzywdę mojemu dziecku tak jak to można wywnioskować z postu Abwgdzl.
Maje nic nie boli. Ruszam jej kolczykami, obracam, przemywam, nawet nie piśnie, ba! Często się cieszy;-) Bo ona się śmieje zawsze nawet gdy obcinam jej paznokcie i gdy czyszczę uszy wacikiem:-D Tak już ma;-)

I przyznam się, że wrzucając zdjęcia Mai w kolczykach pomyślałam, że pojawi się post właśnie Abwgdzl z negatywną opinią... Hmmm, ciekawe dlaczego ;-)

No, ale tak jak napisałam, zdania są podzielone i szanuję zdanie każdego.

reklama
Boozqowa znasz Maję i gdybyś miała jakiekolwiek wątpliwości, że to jej może wyrządzić krzywdę na pewno byś się nie zdecydowała..popieram Amelkową, że okaleczanie to zbyt mocne słowo...

Boozqowa- masz prawo robić jak uważasz a tak jak piszesz, trzeba szanować każde zdanie.

A oto i nasz wiercipięta:

Załączniki

• Obraz 081.jpg
    Obraz 081.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 44
  • Obraz 077.jpg
    Obraz 077.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 45
abwgdzl często krytykuje, nie ukrywam, że mnie to drażni.
Rozumiem, że to jest forum od wyrażania swoich opinii, ale czemu od razu tak ostro.
To była decyzja Boozkowej, dziecku nic się nie stało więc o co chodzi.

Lagajka super masz Marikę.

Dzięki LuizaPatrycja :)
A jeśli chodzi o kolczyki, to ważne żeby dziecku nie przeszkadzały i nie stwarzały zagrożenia... Ja bym się bała, ale nie od dziś rodzice przekłuwaja niemowlaczkom uszka.

Co do kolczyków,to też uważam,jak Dziewczyny :tak::tak::tak:.To decyzja Rodziców,każdy robi,jak uważa,chociaż ja Starszej przekłułam uszka,jak sama chciała,miała chyba 5 lat i męczyła mnie z tym długo :-):-):-).
Ale okaleczanie,to za mocne słowo,żaden Rodzic nie chce krzywdy swego dziecka,a Majeczka wygląda rozkosznie :tak::tak::tak:.
Aga,Filipek wygina śmiało ciało ;-);-);-).
Lagajka,Mariczka super :tak::tak::tak:.

boozqowa nie bylo tak zle :-) to ja sie bardziej stresowalam :tak: Ninka teraz pieknie wyglada i wcale nie zaluje! jak weszlam na forum i zobaczylam,ze Twoja malutka ma kolczyki a nikt tego jeszcze negatywnie nie skomentowal to sie zdziwilam. Tak juz ludzie maja-oceniaja! JA uwazam ze kazdy powinien postepowac jak uwaza! Moja Niunia jest szczesliwa i ja tez :D
Amelkowa widzialam kiedys program o tym to jest straszne co tam sie robi! nigdy nie skrzywidzilabym tak swojego dziecka!!!
lagajka ale Twoja mala ma magiczne oczka! boskie!

Załączniki

• Photo1530.jpg
    Photo1530.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry