reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalę się

reklama
dentico29- Julka jest przesliczna, nie odpiedzisz sie od chlopakow :-D:-D
lagajka- twoja corcia jest niesamowita a jak zasuwa :szok:
Abwgdzl- synus super i fotka tez rewelacja

Wogole wszystkie dzieciaczki sa super i super sie rozwijaja mysle ze miesiac pazdziernik byl wyjatkowy (no i wrzesien w niektorych wypadkach rowniez ;-))

Dziękuję w imieniu Julusia za miłe komentarze;-):tak:

Załączniki

• a1 (2) - Kopia.jpg
    a1 (2) - Kopia.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 60
Lagajka super Twoja mała raczkuje
Abwgdzl zdjęcie świetne, ale synuś jeszcze śliczniejszy
Dentico co ja mogę napisać? Juka jest cudowna. Mam nadzieję, że jeśli kiedyś zdecydujemy się na drugie dziecko i będzie dziewczynka to będzie tak samo śliczna (oczywiście na imię będzie miała Julka)

Mariczka serdecznie dziękuje, ćwiczy dalej i za kilka dni wrzucę filmik jak postępy :D
Abwgdzl synuś piękniusi :) no i super foto, masz talent
Dentico rośnie mała modelka :) - śliczności

Abwzgdl, synuś super wyszedł, choć zdjęcie prześwietlone (wybacz, ale mam nadzieję, że konstruktywną krytykę przyjmiesz).
Lagajka, uważaj bo za chwilę będzie Ci się czepiała spodni, żeby do stania się podciągać ;)

Abwzgdl, synuś super wyszedł, choć zdjęcie prześwietlone (wybacz, ale mam nadzieję, że konstruktywną krytykę przyjmiesz).
Lagajka, uważaj bo za chwilę będzie Ci się czepiała spodni, żeby do stania się podciągać ;)

do póki spodni to luuzik.. gorzej jak bedziesz w spódnicy .. ;-)

Legajka - filmik super :)

Przyjmę, przyjmę, tyle, że ono jest tak specjalnie suwakami wyciągnięte ;-)

Jeszcze z tej serii:

Daj mi, daj...

4547868691_8b070752ea.jpg

Hah, szelmowski uśmiech ;)

4547975303_c810ea741a.jpg

Ostatnia edycja:
No tego się właśnie spodziewam, bo ostatnio wdrapuje się na mnie jak leżę, i chciała wejść na karton po pampkach :szok: - ten wielki po opakowaniu 132 sztuki :-) oczywiście karton uciekł, ale jakoś to Pociechy nie zraża... Ogólnie karton ostatnio jest tak the best, że nie mam sumienia jej go zabrać.
Jak pod spódnicę założę różowe majtki to raz dwa stanie :-D:-D:-D
Abwzgdl nie mogę napatrzeć się na Twojego synusia - cudo :-):-):-)

reklama
Dentico,Julcia,jak zawsze słodko i elegancko :-).
Lagajka, Mariczka jest niesamowita :-).
Abwgdzl zdjęcia super jak zawsze ... a Adaś słodziak jak zawsze :-);-)

Do góry