nie to little frog ale jutro juz leci dalej bo za krotka dla mnieWow.
Cyz to girasol?
Ja ostatnio siostrze sprezentowałam mojego girka bumeranga Zobacz załącznik 774264
Sent from my SM-G357FZ using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie to little frog ale jutro juz leci dalej bo za krotka dla mnieWow.
Cyz to girasol?
Ja ostatnio siostrze sprezentowałam mojego girka bumeranga Zobacz załącznik 774264
A to ta nowa. No ciekawy koloreknie to little frog ale jutro juz leci dalej bo za krotka dla mnie
Sent from my SM-G357FZ using Forum BabyBoom mobile app
Porównaj to do dżinsów. Jak wyjmiesz z pralki lub kupisz nowe to są takie sztywne a jak ponosisz pare dni to miękną.A to nawet takie niewprawione osoby są w stanie rozpoznać, że chusta jest wystarczająco miękka? Czy zawsze nowa jest twarda i juz?
Doswiadczone Mamusie poradzcie
Wczoraj na szkole rodzenia polozna zachwalala ten wynalazek : Link do: KangaWrap Baby Wrap - The Organic, Fairtrade Baby Carrier . Mowila, o pozycji zabki, uwypukleniu pleckow i ze mozna tego uzywac od pierwszych dni, zreszta sprzedaja to w szpitalasz i domach narodzin. W internetach tez ma sporo pozytywnych opini. Co o tym myslicie?