reklama
elifit
Moderatorka
Do mnie właśnie leci kółkowy agat. Zuza waży 9 kg ponad. Zobaczymy ile dam radę ale ja to głównie na szybkie wyjścia będę w kółkowej nosić
mama_bobasa
Moderatorka
Ja z kolkowa niedawno zaczelam przygode. Nosze w mieszkaniu,bo jeszcze sie uczymy. Ale ciezar jakos specjalnie mi nie przeszkadza.
Tusiaczek2402
Moderatorka
Undomiel na obecną potrzebę noszenia daje radę. Rozglądam się za Mei tai, ale bez ciśnienia, bo w tej chwili moje dziecko wybiera wolność.
Po domu całkiem dużo przez ostatnie zęby nosiłam i ciężaru nie czuję.
Po domu całkiem dużo przez ostatnie zęby nosiłam i ciężaru nie czuję.
Lilla My
Fanka BB :)
Tusiek skąd ty się na nocnej wzięłaś? Myślałam, że Szymon daje ci spać.
Tusiaczek2402
Moderatorka
Heh Lilla świetny żart, biorąc pod uwagę, że ostatnie noce Szymek w ogóle nie dawał mi spać. Wczorajsza noc to powrót do normalności. Jedna pobudka około 1-2 na jedzenie, a potem spanie do rana. Jak mogę zajrzeć na nocnej to jest dobry znak, jak mnie nie ma to zazwyczaj oznacza noszenie przez pół nocy
Lilla My
Tuś powiedz mu, że apeluje do jego sumienia aby dał matce się wyspać raz na jakiś czas! Może mnie posłucha?
Lilla My
"Mój doradca" chustowy rozpoczął pisanie bloga. Uważam, że Marta jest fajną, konkretną i mądrą kobietą więc "sprzedaje" dalej: Blog doradcy chustowego - kompetentnie i przystępnie o noszeniu dzieci – Czego można oczekiwać po tym blogu?
Tusiaczek2402
Moderatorka
Lilla skoro polecasz to zajrzę
reklama
Kasiuchna86
Dziewczyny, chce sprzedać Lf słoneczny fluoryt kołowa, może jest ktoś chętny zanim wrzucę na inne portale?
Wymyśliłam sobie yaro, jakieś plecaków. Na szybkie wyjścia teraz już mam Tule wiec to z kołowej musze zrezygnować
Wymyśliłam sobie yaro, jakieś plecaków. Na szybkie wyjścia teraz już mam Tule wiec to z kołowej musze zrezygnować
Podziel się: