reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chusteczki Dzidziuś - odradzam

Ja również odradzam chusteczki Dzidziuś - są fatalne, słabo nawilżone wręcz suche i jakieś takie cienkie. Ja używam na zmianę chusteczki z lidla (cien niebieskie i frotto) i pampersy. Uważam że są super. Te frotto rzeczywiście słabo się wyciągają ale miękkością i nawilżeniem nadrabiają tą niedoskonałość. Z lidla nie polecam cien sensitiv bo mają okropny zapach  (oczywiście dla mnie :D).

reklama
A ja lubie chusteczki dzidziuś, mają przyjemny zapach i nie trafiłam na suchą paczkę jeszcze?
Juz te niebieskie Lidlowe były mniej nasączone i dla mnie za bardzo intensywny zapach miały, a rossmany to była porażka, mojemu m. sie zapach podobał ale ja musiałam nos przy przeiwjaniu zatykać.
Po za tym podobają mi się chusteczki pampersa, wcześniej tylko ich używaliśmy, te białe mają ładniejszy zapach i są grubsze od zielonych, nivea soft są świetne mieliśmy sporo próbek ale ta cena ::), niestety nie dla nas.
A mi bambino się gorzej wyjmowały niż dzidziusie ???

ja też odradzam :mad: zapach mnie powalił. suche i paskudne >:D wciąż lezy jedna paczka nie zaczęta (kupliśmyt 2 ecopacku) bo nie było innych :mad: porażka!

dla mnie najlepsze są frotto z lidla. MOKRE, delikatne, i ładnie pachną! SUPER

Kurczę, jakie to wszystko dziwne... Ja uwielbiam chusteczki Dzidziusia, zwłaszcza te białe Sensitive. Jak dla mnie pachna bardzo przyjemnie i zostawiają na pupce przemiły, kremowy film. A sprawdziłam już chyba wszystkie rodziaje chusteczek, łącznie z takim suchym paskudztwem Aro. Faktycznie, w wyciąganiu sa do bani, ale nauczyłam się jak to robić, zeby wyciągac po jednej. Dzidziuś rullezzz ;D.

ja nie narzekam na chusteczki dzidzius, a probowalam juz roznych. mi pasuja, sa dosc mokre i nie widze problemu z wyciaganiem ich z paczki. za to pampers sensitive po prostu smierdza. z kolei bambino maja zbyt intensywny zapach.
polecam rowniez bella delphi.

za to te wszystkie tescowe, rossmanowskie i biedronkowe...no coz uwazam, ze sa malo wiarygodne jakosciowo.

Mi Dzidziusie odpowiadają jak najbardziej, bardzo ładnie pachna,są wystarczająco wilgotne, no może nie najlepiej się wyciągają, ale to już nie jest taki problem... Kupiłam znów nowa paczke, a cenowo to taj jak dada z biedronki 4,99,
Ja polecam Dzidziusia!

kiedys czytalam tutaj ze odradzacie Dzidziusia

ale tak sie złozyło ze zawsze przy wozku w torbie mam chusteczki nawilżajace i sie skonczyły
a ze byłam blisko sklepu NETTO weszlam i wziełam te chusteczki

i sie zdziwilam ze je odradzacie

ładnie pachną,są fajnie nawilżone
jak dla mnie sa OK :)

No to ja tych dzidziuś sensitive nie trawię, jak sobie kiedyś rękę wytarłam po ulaniu to, grrr... takie lepiące paskudztwo, te zielone pasują, poza wyciąganiem,ale szczerze to nie taki znowu problem. Tak jak kilka dziewczyn BARDZO POLECAM di frotto z lidla (żółte takie- bo nie wiem czy są inne), ładny zapach, mięsiste, dobrze nawilżone. Dla mnie tak jak Nivea- tylko cena 3 zeta z kawałkiem :D

nie przesadzajmy... Frotto na pewno nie pachna jak Nivea... ::)

napiekniej by bylo, zeby zadnych nie perfumowano, wtedy roznica byla by niewielka... ale niestety tak nie jest...

reklama
Do góry