Przymierzam się do zakupu chusty do karmienia piersią. Pytanie do mam które mają i używają. Która się lepiej sprawdzi? Taka przypominająca fartuszek kuchenny ze sztywnym okienkiem, czy taka którą można założyć na szyi i zakryć się w razie potrzeby?
reklama
Sekawka
Zaciekawiona BB
Przymierzam się do zakupu chusty do karmienia piersią. Pytanie do mam które mają i używają. Która się lepiej sprawdzi? Taka przypominająca fartuszek kuchenny ze sztywnym okienkiem, czy taka którą można założyć na szyi i zakryć się w razie potrzeby?
Zobacz załącznik 940137 Zobacz załącznik 940138
kasiaa91
Fanka BB :)
Przecież to nie jest chusta do noszenia dziecka tylko chusta zakrywająca pierś podczas karmienia i dająca poczucie intymności...Obie wyglądają źle moim zdaniem... Polecam wejść na grupę na Fejsie odnośnie chustonoszenia. Tam są specjaliści i pomogą. Tam są. Fizjoterapeuci oraz doradcy chustonoszenia.
reklama
G
gość _199
Gość
To nie jest chuśta do noszeniaObie wyglądają źle moim zdaniem... Polecam wejść na grupę na Fejsie odnośnie chustonoszenia. Tam są specjaliści i pomogą. Tam są. Fizjoterapeuci oraz doradcy chustonoszenia.
blanny
Fanka BB :)
A to przepraszam, odniosłam inne wrażenie, bo tą pierwszą nawet się przez głowę przerzuca, jakby ktoś z tym chodzić chciał. A w drugiej jest zdjęcie na stojąco, więc przyjęłam, że ktoś tak nosi.
Jeśli źle zrozumiałam, to przepraszam. Wydaje mi się, że przy karmieniu, siedząc, to większość osób pieluszką przysłania czy coś takiego
Jeśli źle zrozumiałam, to przepraszam. Wydaje mi się, że przy karmieniu, siedząc, to większość osób pieluszką przysłania czy coś takiego
Podziel się: