reklama
Skoro nosicie się w ergonomiku,to pewnie już siedzi. Ja na kanapie kładłam nosidełko, na nim siadałam dziecko, tak że nogi miał po moich bokach, zapinałam pas biodrowy i ubierałam szelki. Tadam Tak samo się ściągaliśmy. Teraz już nabraliśmy wprawy,ale początki nam tylko tak wychodziły.
Hej dziewczyny, jestem nowa na forum, mam na imię Sylwia i jestem szczęsliwą mamusią od 17 września, moja córcia Zuzia jest wspaniała, ale od dwóch tygodni najchętniej byłaby cały dzień na moich rękach ( u męża płacze po 5 minutach) wcześniej tak nie było, mamy leżaczek, spokojnie w nim leżała, spała, a teraz nie, nic nie mogę zrobić w domu bo non stop jest na mnie, śpi jedynie na spacerach w wózku i na moich rękach, ale do sedna, kupiłam chustę z nadzieją, że odciąży mi kręgosłup, niestety mała nie chce w niej siedzieć, może znacie jakiś magiczny sposób, żeby ją przekonać jednak, bo już naprawdę wysiada mi kręgosłup i ręce.
reklama
SylwiaZG
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, jestem nowa na forum, mam na imię Sylwia i jestem szczęsliwą mamusią od 17 września, moja córcia Zuzia jest wspaniała, ale od dwóch tygodni najchętniej byłaby cały dzień na moich rękach ( u męża płacze po 5 minutach) wcześniej tak nie było, mamy leżaczek, spokojnie w nim leżała, spała, a teraz nie, nic nie mogę zrobić w domu bo non stop jest na mnie, śpi jedynie na spacerach w wózku i na moich rękach, ale do sedna, kupiłam chustę z nadzieją, że odciąży mi kręgosłup, niestety mała nie chce w niej siedzieć, może znacie jakiś magiczny sposób, żeby ją przekonać jednak, bo już naprawdę wysiada mi kręgosłup i ręce.
Jakies zmiany u Was w temacie noszenia?
Malutka 3 miesiace skonczyla, pewnie juz bardzo dobrze trzyma glowe, mozesz sprobowac wiazan na boku, ktore dadza jej wieksze pole widzenia i byc moze spowoduja, ze bedzie spokojniejsza. Ale moze przez ten czas juz udalo Ci sie ja przekonac, ze na piersi u mamy jest super?
Podziel się: