reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzest :-)

Był tam jeden taki fajny młody ksiądz, proboszczowi nie chciało się z nami tej ankiety wypełniać więc jego przysłał, brunet, ale nie pamiętam jak się nazywał. Baaaardzo fajny był:tak:
Powiem tak - niejedno ciacho już tam widziałam :cool2: "Mój" jest blondynem ;-)

My braliśmy ślub u Dominikanów na Freta - był tam wtedy wspaniały ks. Wojciech Prus i właśnie On nam błogosławił :tak:

reklama
takie fajne chłopaki się marnują;-):-D:-D:-D
Oj, dość często to powtarzam... Ale powiem szczerze - na wielu to przyjemnie tylko popatrzeć (seminarium potrafi wykrzywić człowieka, choć może po prostu czasem krzywi tam trafiają...). Niemniej - miło gdy jest na czym oko zawiesić :-D

toska, esia, proszę natychmiast skończyć takie bluźnierstwa. Oka zawieszać na ksiendzach mi tu będą grzesznice..... proszę zdrowaśkę odmówić, wziąć zimny prysznic i do spania.

Blanes ja to prysznic bardzo chętnie, tylko nie zimny i nie sama :-p
A nie powiem, kto mi o "Ptakach ciernistych krzewów" po latach przypomniał :-p

reklama
Do góry