reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny

a ja widziałam kiedyś na jakiejś stronie z prezentami na chrzest piękne album na zdjęcia. Ale one nie były takie zwykłe, tylko takie urocze w sam raz na pierwsze zdjęcia małego bobo. A dodatkowo można było na tej stronie zamówić jakiś grawer bo albumy miały na przodzie coś w postaci blaszki, właśnie na napis. Ale były naprawdę śliczne. Myślę, że to może być fajny pomysł na prezent i pamiątkę.

reklama
w aparcie są tak śliczne złote kolczyki - żyrafki czy słoniki . Myślę że są jak najbardziej odpowiednim prezentem jak od ojca chrzestnego :)

Hej! Tak czytam i widzę że wszyscy piszą o prezentach od chrzestnych.
A ja mam taki problem, że za tydzień chrzest naszego synka i ja również chciałabym mu dać jakiś prezent - rozumiem że chrzest, ubranka, przyjęcie itd. wszystko to kosztuje i jest tak jakby "prezentem" od rodziców, dodatkowo my małemu zakładamy z okazji Chrztu książeczkę oszczędnościową, na którą co miesiąc będziemy mu wpłacać pieniążki i dostanie ją jak będzie dorosły na "lepszy start", ale chciałabym żeby miał też od nas jakąś "fizyczną" pamiątkę - coś co mógłby zawsze wziąć do ręki i pomyśleć o nas.
Ma ktoś jakiś pomysł?

dokładnie, piękny album i do tego zdjęcia z pierwszych chwil, są najlepszą pamiątką dla naszych pociech. warto zadbać o wspomnienia. I pamiętajcie róbcie tradycyjne odbitki bo one przetrwają wieki.

Do góry