reklama
asia.lisz
Fanka BB :)
No moja Hanulka też rwie się do siedzenia. Za rączki jak się ją podciąga to ślicznie siedzi, ale jak się póści to sama nie daje rady A już na spacerki w spacerówce, czy jeszcze gondola??
Moja też sie przekręca na brzuszek sama, i już przez dwie ręce potrafi. Bo na początku tylko przez prawą umiała
ale nie potrafi sama wrócić na plecy, albo jej sie nie chce, a Twój?
Moja też sie przekręca na brzuszek sama, i już przez dwie ręce potrafi. Bo na początku tylko przez prawą umiała
ale nie potrafi sama wrócić na plecy, albo jej sie nie chce, a Twój?
Hehehe mój mały identycznie jak Twoja smerfetka za rączki jak się go trzyma to pięknie siedzi, obstawiony też daję radę a bez niczego poddaje się hehe. Z brzuszka na plecki też się jeszcze sam nie umie przekręcić i wtedy zaczyna stekać i trzeba mu pomóc. Co do wózka to jeszcze mieści mi się w gondoli więc póki co z niego korzystamy, ale spacerówką też śmigamy z tym, że wtedy mam ustawione siedzenie na prawie leżące i jest super w ogóle to ostatnio nauczył się krzyczeć i teraz już cały blok go słyszy hihihi:-)
asia.lisz
Fanka BB :)
No to podobnie jak moja zrobiła się taka rozdarta! Krzyczy jak duże dziecko
Jak jej się coś nie podoba to odrazu jest awantura.. hehe
My jeszcze ze spacerówką nie wychodzimy, jak już bedzie cieplutko to chyba wtedy spróbujemy
w gondoli jeszcze sie w sumie miesci, ale juz jej dużo nie brakuje
jest taka niesamowita. ostatnio uwielbia bawić się smokiem tzn. jak ma go w buźce to wyciąga i próbuje trafić spowrotem do buzi tak słodko to robi
a którego Twój się urodził??
Jak jej się coś nie podoba to odrazu jest awantura.. hehe
My jeszcze ze spacerówką nie wychodzimy, jak już bedzie cieplutko to chyba wtedy spróbujemy
w gondoli jeszcze sie w sumie miesci, ale juz jej dużo nie brakuje
jest taka niesamowita. ostatnio uwielbia bawić się smokiem tzn. jak ma go w buźce to wyciąga i próbuje trafić spowrotem do buzi tak słodko to robi
a którego Twój się urodził??
reklama
wiesz co ja małego kąpie w oilatum od początku i dopiero po nutramigenie zmiany na skórze znikneły
co do zabawy to zdecydowanie woli być u mamy na rączkach niż na macie jeszcze za bardzo to się sam nie bawi tylko wszystko gryzie a Twoja malutka lubi się się sama bawić?
co do zabawy to zdecydowanie woli być u mamy na rączkach niż na macie jeszcze za bardzo to się sam nie bawi tylko wszystko gryzie a Twoja malutka lubi się się sama bawić?
Podziel się: