reklama
Marthusia
mama Lenulca i Fasolki:)
co do płci, to znalazlam u mamus lutowych "niezwykly sposob na przewidywanie plci"jak to okreslilyNapisze Wam, to co napisała misia_q na lutówkach
Metoda polega na założeniu, że ciało człowieka, jego tkanki odnawają się w cyklu siedmioletnim. To znaczy, że osoba w wieku 20 lat ma krew "sześcioletnią" (7+7+6=20), albo osoba 28 letnia ma krew w wieku 7 lat (7+7+7+7=28) i analogicznie
Robimy analizę wieku krwi rodziców np na moim przykładzie:
mamusia: 20 lat - wiek krwi 6 lat
tatuś: 23 lata - wiek krwi 2 lata
6 lat mamusi > 2 lat tatusia (=>będzie corcia)
Wyszlo mi, ze bede miala coreczke, ciekawe czy sie sprawdzi, ale o tym przekonam sie dopiero za jakis czas.
Metoda polega na założeniu, że ciało człowieka, jego tkanki odnawają się w cyklu siedmioletnim. To znaczy, że osoba w wieku 20 lat ma krew "sześcioletnią" (7+7+6=20), albo osoba 28 letnia ma krew w wieku 7 lat (7+7+7+7=28) i analogicznie
Robimy analizę wieku krwi rodziców np na moim przykładzie:
mamusia: 20 lat - wiek krwi 6 lat
tatuś: 23 lata - wiek krwi 2 lata
6 lat mamusi > 2 lat tatusia (=>będzie corcia)
Wyszlo mi, ze bede miala coreczke, ciekawe czy sie sprawdzi, ale o tym przekonam sie dopiero za jakis czas.
Nemezis
Fanka BB :)
Hej! My marzymy o synku, ale co będzie to dobrze ;D Co do jedzenia - mam to co OLA.K tylko słone i kwaśne - ogórki, ogórkowa, kefir, kindziuk i właściwie koniec. A jak pomyślę o słodkim....ble! Poza tym zjem coś słodkiego i zaraz mam mega mdłości!
reklama